HELSINKI CITY TRIATHLON

2021 Vantaalla kisataan 12-13.6.2021

Olipa tavoitteenasi terveellisten elämäntapojen omaksuminen, triathlonin läpivieminen tai huippukunnon hiominen, auttavat kokeneet triathlonvalmentajamme sinua päämääräsi saavuttamisessa. TriForFunissa treenaaminen on kehittävää ja hauskaa!

Vantaa Triathlonin parkkipaikat tarjoaa Onninen Oy

TriForFunin tapahtuma yhteistyökumppani

TriFit Treeniryhmät

TriFit treenitarjonta löytyy täältä

Tarjolla on: Uintia (tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin) ja Juoksua (torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin)

Kolmen kuukauden (lokakuu-joulukuu) harjoitusjaksoon ilmoittautuminen on auki.

Ensi vuonna Vantaalla kisataan 12-13.6.2021.

Uutena matkana viikonlopulle ollaan mietitty puolimatkaa, jota meiltä onkin jo vuosia kyselty.

Uinti olisi kahtena kierroksena, pyöräily (ainakin ensimmäisellä kerralla) neljänä kierroksena ja juoksu kolmena-neljänä kierroksena.

Ensimmäisenä vuonna otettaisiin alustavasti mukaan n. 250-300 kisaajaa.

Tutut normi sarjat ja matkat ilmanmuuta pysyvät myös mukana.

Kuusijärven parkkipaikkaahan tullaan tulevina vuosina laajentamaan, joka kivasti antaa näitä lisämahdollisuuksia =)

VANTAA TRIATHLON 2020 KIITTÄÄ !

Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille kisaajille, toimitsijoille, yhteistyökumppaneille ja Vantaan Kaupungille.

Yhdessä saatiin taas loistava ja onnistunut tapahtuma pidettyä Vantaan Kuusijärvellä.  Haasteitahan tämä kevät ja kesä ovat meille kaikille teettäneet,  kuten teetti myös tapahtuman järjestelyjen suhteen.  Tapahtumaahan jouduttiin kesäkuulta siirtämään eteenpäin tänne elokuulle ja vasta muutamaa päivää ennen tapahtumapäiviä alettiin olla varmoja, että kisa pysytään varmasti järjestämään.  Jonkin verranhan nykytilanteesta johtuen tapahtumassa oli muutoksia mm. rollingstartit ja kisainfojen puuttuminen sekä hygienia toimintojen korostaminen. Kiitoksia tuli kisapaikalla todella monelta, että kisa pystyttiin järjestämään ja laji-ihmiset pääsivät tänäkin vuonna täällä Vantaalla kisaamaan.

Tapahtumassa oli kisaajia noin 1100, toimitsijoita lähiseuroista noin 130 / päivä ja startteja kahden päivän aikana oli 26.

Vantaalla kohtasivat aikaisempien vuosien tapaan myös lajin kärkinimet Sprinttimatkan SM-kisan merkeissä niin aikuisissa, nuorissa kuin ikäsarjoissakin.  SM-peesivapaiden sarjojen avoimen luokan nopeimmat miehet olivat: 1. Henrik Goesch Turun Urheiluliitto,  2.Timi Malinen Triathlon Suomi ja 3. Veikka Saren Someron Esa. Naisten avoimen luokan nopeimmat olivat: 1. Tiina Pohjalainen Triathlon Suomi, 2. Heini Hartikainen SKB Raicing Triathlon Team ja 3. Julia Kekkonen Triathlon Vantaa. Vantaalla kisattiin myös SM-joukkueviestit sarjoissa yleinen, Nuoret ja Masters. Yleisen sarjan kolme parasta olivat: 1. Triathlon Suomi, 2 Turun Urheiluliitto ja 3. Aqua Plus Triathlon. Nuorten sarjan kolme parasta olivat: 1. Turun Urheiluliitto, 2. Triathlon Team 226 ja Triathlon Vantaa. Masters sarjoissa parhaat olviat: 1. Turun Urheiluliitto, 2. Aqua Plus Triathlon ja 3. 4speed Triathlon Team. Lisäksi kilpailtiin seuraavissa SM-ikäsarjoissa; 18-29v, 30-34v, 35-39v, 40-44v, 45-49v, 50-54v, 55-59v, 60-64v, 65-69v, 70-74v ja 75v+. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Vantaa Triathlon tapahtuman tavoitteenahan on olla tapahtuma myös kaikille lajin harrastajille. Sarjoja ja matkoja tapahtumassa löytyykin jokaiselle – niin lapsille kuin aikuisille, aina ensikertalaisista kokeneisiin kisakävijöihin ja lajin kärkiurheilijoihin. Mukana oli tänäkin vuonna myös Special Triathlon –lähtö, joka kuuluu soveltavan urheilun piiriin ja se on tarkoitettu henkilöille, joilla on jokin vamma tai muu toiminnallinen häiriö. Tämä lähtö tutusti saikin erittäin positiivista vastaanottoa triathlon väeltä. Special- lähdön yhteyteen oli aikaisempien vuosien tapaan rakennettu oma kummi projekti ja kummi sekä urheilija kisasivat triathlonin yhdessä.  Toinen katsojien suosikki on aikuinen & lapsi lähtö, missä aikuinen & lapsi kisaavat yhdessä Triathlonin matkoilla 100m uinti, 3.5km pyöräily ja 1km juoksu. Tänä vuonna uutuuksina olivat Aquathlon (juoksu+uinti+juoksu) ja Duathlon (juoksu+pyöräily+juoksu) lähdöt.

Tapahtuman osallistujista nuorimmat riemukkaat lapset olivatkin esikouluikäisiä ja vanhimmat teräsmummot ja -vaarit jo yli 75-vuotiaita eläkeikäisiä! Tämä osoittaa, että triathlon on mitä parhainta liikuntaa koko perheelle.

 

Ensi vuonna Vantaalla kisataan 19-20.6.2021

 

T. TriForFun

Lähtölistat, jälki-ilmoittautuminen ja tulokset

 

KILPAILUINFO SIVU, täältä löydät ohjeet kilpailun kulkuun, kisainfo materiaalit, reittivideot, ohjeet ajanotto-chipin ja kisatarrojen laittoon ym.. Sekä info Rollingstrateista ja hiukan muuttuneista aikatauluista!

LÄHTÖLISTAT LÖYTYY TÄÄLTÄ

Tarkista että nimesi löytyy lähtölistalta oikein, jos ei ole pikaisesti yhteyksissä info@vantaatriathlon.fi ja korjataan asia.

Jälki-ilmoittautuminen on auki ja se on mahdollista ilmoittautumisjärjestelmän kautta 12.8 iltaan asti ja sen jälkeen kisakansliassa pe klo 18-20 ja kisapäivinä klo 7.30.. miten paikkoja on vielä jäljellä.

Tulokset tulevat tänne

SM-kilpailu infoa

SM-KISASARJAT

Triathlonliitto on tehnyt uusia päätöksiä yli 70-vuotiaiden kisasarjoihin.

Lisäinfoa Triathlonliiton sivulta täältä

Vantaa Triathlonissa järjestetään viralliset SM-sarjat =)

Viralliset SM-sarjat Vantaa Triathlonissa ovat: Elite sarjoissa alle 17v, alle 19v, alle 23v ja Yleinen, sekä ikäkäsarjoissa 18-29v, 30-34v, 35-39v, 40-44v, 45-49v, 50-54v, 55-59v, 60-64v, 65-69v, 70-74v, 75v+

 

OSALLISTUMISOIKEUS SM-SARJOIHIN

SM-kilpailuihin osallistuvien pitää kuulua Suomen Triathlonliiton alaiseen jäsenseuraan ja tiedot liittojäsennyydestä pitää löytyä Suomisport järjestelmästä. Tämä henkilökohtainen liittojäsenmaksu kilpailija osalta tulee olla ostettuna viimeistän kuusi vuorokautta ennen kilpailua.  Pelkkä Triathlonliiton alaisen seuran jäsenyys ei siis riitä vaan kilpailijalla tulee olla myös liittojäsenyys hankittuna edustamaansa seuraan ennen määräajan umpeutumista! Tarvittaessa ole yhteyksissä Triathlonliittoon kaisa.tamminen@triathlon.fi

Muihin kuin SM-sarjoihin osallistuvien ei tarvitse välttämättä kuulua mihinkään Triathlonseuraan.

Vantaa Triathlon 15-16.8.2020

Vantaa Triathlon järjestetään 15-16.8.2020.

 

Tapahtuman järjestämisen suhteen olemme olleet yhteydessä paikallisten viranomaisten, Vantaan Liikuntapalvelun sekä Triathlonliiton kanssa, ja olemme päättäneet järjestää Vantaa Triathlonin 15-16.8.2020. Toivotaan, että asiat koronan suhteen etenevät meidän kaikkien toivomallamme tavalla eikä tule sellaisia muutoksia, joiden takia tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista.

Tapahtumasivulle täältä

 

Kesän (kesäkuu ja heinäkuu) harjoitustarjonta sekä kesän avovesiuintikoulut

Kesän Avovesuintikouluista Kuusijärvellä löydät infoa täältä

 

TriFitin KESÄN (kesäkuu ja heinäkuu) 2020 HARJOITUKSIIN ilmoittautuminen on auki 

 

Ilmoittautuminen kesän harjoituksiin täältä 

Lisäinfoa täältä

Kesä- ja heinäkuun TriFit harjoitustarjonta.
Kuukaudessa on yhteensä 7 harjoitusta. Harjoitukset tapahtuvat Pääkaupunkiseudulla.
Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi erimäärä harjoituksia ja käydä itsellesi parhaiten sopivissa harjoituksissa (kesäkuu 2.6-27.6 ja heinäkuu 30.6-25.7).

HARJOITUSKERTA VAIHTOEHDOT OVAT:
3x, 5x, 6x tai 7x kuukaudessa harjoitus.

HARJOITUKSET
- Yhdistelmissä tehdään monipuolisia (uinti + pyörä + juoksu) nousevavauhtisi harjoituksia, joissa on erimittaisia (useampia) yhdistelmiä.


- Juoksu + lihaskunto harjoitus on enemmänkin tekniikkaa, lajivoimaa ja erityyppisiä vetoja sisältävä harjoitus, sekä monipuolista juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua.


- Kuukausien viimeisissä harjoituksissa (27.6 ja 25.7) tehdään kontrollijuoksuharjoitus, joilla voi seurata eri sykealueittesi kehitystä. Ensin harjoituksen alkuun tehdään hyvä alkuverryttely (joka toimii myös esimerkkinä   hyvästä monipuolisesta kisaverryttelystä) ja kontrollijuoksun jälkeen tehdään monipuolinen kokovartalon lihaskuntoharjoitus.

April 12, 2020

Helsinki City Triathlon 2020 Peruuntuu

Helsinki City Triathlon -tapahtuma valitettavasti perutaan tänä vuonna.

Tarjolla on kuitenkin samalle viikonlopulle, lähes samoilla matkoilla Vantaa Triathlon Kuusijärvellä.

​​

Pahoittelemme, että joudumme tekemään tämän päätöksen. Tämän hetkisessä Korona-virus tilanteessa näemme tämän ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi. Vaikka kisa olisikin voitu pitää sovittuna ajankohtana 16.8, niin emme usko, että se olisi ollut taloudellisesti järkevää toteuttaa. Halusimme tehdä päätöksen peruutuksesta jo nyt, mahdollisimman ajoissa, ja tiedottaa tästä tapahtuman osallistujille, yhteistyökumppaneille ja Helsingin kaupungille.

April 12, 2020

Vantaa Triathlon Siirtyy

Kilpailu siirretään viikonlopulle 15-16.8.2020.

Koronavirus - tapahtumat ja mahdollinen tapahtumien peruutus

Maailman terveysjärjestö WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi 11.3.2020. Lauantai-iltaan (14.3) mennessä Suomessa vahvistettuja tapauksia oli 223.

Kaikki kuusi aluehallintovirastoa ovat kieltäneet yli 500 hengen tapahtumat Manner-Suomen alueella. Kielto on voimassa kuukauden. Maan hallitus suositteli tilaisuuksien perumista toukokuun loppuun, mutta aluehallintovirastot voivat määrätä kiellon vain kuukaudeksi kerrallaan.

Kesäkuun ja kesän tapahtumien osalta tarkempaa tietoa ei siis ole vielä saatavilla. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja kerromme mahdollisista toimenpiteistä heti, kun tietoa on saatavilla.

Vantaa Triathlonin suhteen tällä hetkellä uskomme, että tapahtuma pystytään pitämään suunnitellulla aikataululla 13-14.6.2020. Selvitämme myös mahdollisuutta siirtää tapahtuma myöhemmin kesällä pidettäväksi.

 

Helsinki City Triathlonin suhteen tällä hetkellä uskomme, että tapahtuma pystytään pitämään täysin suunnitellusti 16.8.2020.

 

 

Tapahtumanperuutus

Jos (jompikumpi tai molemmat) tapahtumat joudutaan tänä vuonna lopullisesti peruuttamaan, valittavina vaihtoehtoina ilmoittautuneille tullee olemaan:

1. Siirto ensi vuodelle + ensivuoden ilmoittautumisen vahvistuksessa lisämaksu, jolla kuitataan järjestäjän tämän vuoden kuluja. Lisämaksu (arviolta noin 20-25% alkuperäisestä ilmoittautumismaksusta) riippuu siitä, missä vaiheessa peruutus tehdään ja kuinka paljon kuluja tapahtuman järjestämisestä on kertynyt.

2. Palautetaan osa ilmoittautumismaksusta, käytäntönä näyttää tällä olevan 50% palautus ilmoittautumismaksusta.

Haluamme painottaa, että tästä on tulossa pikapuoliin vielä tarkennusta, kun olemme seuranneet, mitä muut kisajärjestäjät peruutusten suhteen tekevät.

 

Toivotaan, että hallituksen ja terveysviranomaisten tekemillä päätöksillä ja yksittäisten ihmisten sen pohjalta tekemillä toimilla saadaan Korona-virus mahdollisimman pian Suomessa hallintaa.

 

T. TriForFun

Ilmoittautumalla Vantaa Triathloniin saat 20e alennuskoodin Puhdin Triathlonpaketeista.

 

Triathlon-testipaketit naiselle tai miehelle.
 

Triathlon-testipaketit Puhdilta täältä

Mitä arvoja kestävyysurheilijan kannattaa seurata?

Urheilusuoritus riippuu paljolti terveydentilasta.


Treeni ei kulje, ellei perusterveys, ruokavalio ja palautuminen ole kohdallaan. Monet tekijät vaikuttavat siihen, kuinka jaksamme urheillessa. Paljon liikkuvien ja aktiivisesti harjoittelevien elimistöön kohdistuu keskimääräistä enemmän vaatimuksia suuren harjoittelumäärän johdosta. On tärkeää varmistaa, että perusterveys on kohdallaan. Se muodostaa pohjan suorituskyvylle ja palautumiselle.

Lue blogista lisää ja tutustu uusiin Triathlon-testipaketteihin Puhdilta täältä

Valmennusryhmät helmikuu-huhtikuu ja Avovesiuintikoulut kesä 2020

 

TriFit Valmennusryhmiin ilmoittautuminen on avattu helmi-huhtikuulle, lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä

Nyt on huippuvalmennusta saatavilla TriFitin aikuisten triathlontreeneissä! Ryhmän toiminta sopii loistavasti kaikille triathlonin harrastajille, sillä laadukkaista ohjatuista harjoituksista saa tärkeitä tekniikkavinkkejä ja muuta uutta ärsykettä.

 

Ryhmien treenit on suunnattu aikuisille kuntoilijoille ja kilpailijoille, harjoitteiden tavoitteena on nostaa kuntoa ja parantaa eri lajien tekniikkaa, lihaskuntoa ja taloudellisuutta oli sitten tavoitteena sprintti-, perus-, puoli- tai ironmanmatka kesällä.

 

 

Kesän Zerod Avovesiuintikouluihin ilmoittautuminen on avattu, lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä

Tule rohkeasti kehittämään uintitekniikkaasi! Kurssilla opit avovesiuinnin perustekniikkaa, sekä avovesiuinnin erikoisuuksia kuten suunnistusta, peesaamista, ryhmässä uimista yms. 

Aikaisempaa kokemusta avovesiuinnista ei tarvita. Uintitaidon minimivaatimus on 1 km yhtämittaisesti uimahallissa.

Viikolla 22 voit osallistua harjoitukseen vain märkäpuvulla. Muina viikkoina märkäpuku ei ole pakollinen.

Harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla!

 

​Kurssit järjestetään Vantaan Kuusijärvellä (Kuusijärventie 3 01260 Vantaa)

 

VANTAAN KESTÄVYYSKIERROS 2020

Vantaa Triathlonin Perusmatka (14.6) on tänäkin vuonna mukana Vantaan Kestävyyskieroksella.

Kierroksen lajit ovat (kun hiihto peruttiin 5.2):
Suunnistus 17.5.
Vantaa Triathlon 14.6.

Pyöräily 12.7
Vantaan Maraton 10.10.

Vantaan kestävyyskierroksen 2020 ilmoittautuminen on auki!

Tänä vuonna mukana on siis neljä osakilpailua, kun Extreme Run jää pois ja hiihto peruttiin, ja tilalle saatiin uusi laji suunnistus.

Kierros etenee siis järjestyksessä: Suunnistus-Triathlon-Pyöräily-Puolimaraton.

Haasta itsesi ja ilmoittaudu mukaan edulliseen 150 euron yhteishintaan täältä

TriFit ryhmän toukokuun treenit on avattu!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä

Nyt on huippuvalmennusta saatavilla TriFitin aikuisten triathlontreeneissä! Ryhmän toiminta sopii loistavasti kaikille triathlonin harrastajille, sillä laadukkaista ohjatuista harjoituksista saa tärkeitä tekniikkavinkkejä ja muuta uutta ärsykettä.

 

Ryhmien treenit on suunnattu aikuisille kuntoilijoille ja kilpailijoille, harjoitteiden tavoitteena on nostaa kuntoa ja parantaa eri lajien tekniikkaa, lihaskuntoa ja taloudellisuutta oli sitten tavoitteena sprintti-, perus-, puoli- tai ironmanmatka kesällä.

TIISTAI 20.30–21.30 MALMIN UIMAHALLI

KESKIVIIKKO 7.15 / UINTI + JUMPPA / PIRKKOLAN UIMAHALLI

TORSTAI 19.00–21.30 / UINTI + JUOKSU / MALMIN UIMAHALLI / 30.5 KUUSIJÄR VI

LAUANTAI 18.00-19.20 / 18.00-19.45 / JUOKSU/ PORTAAT/ DUATHLON / TRIATHLON

SUNNUNTAI 19.00 / UINTI + JUOKSU / ELÄINTARHANURHEILUKENTTÄ + KALLION UIMAHALLI

Tarkemmin harjoituksista täältä

Valmentajina toimivat TriFitin:n tutut huippuvalmentajat Marko Riitijoki ja Paul Sjöholm.

Zerod Avovesiuintikouluihin ilmoittauminen on auki!

Tule rohkeasti kehittämään uintitekniikkaasi! Kurssilla opit avovesiuinnin perustekniikkaa, sekä avovesiuinnin erikoisuuksia kuten suunnistusta, peesaamista, ryhmässä uimista yms. 

Aikaisempaa kokemusta avovesiuinnista ei tarvita. Uintitaidon minimivaatimus on 1 km yhtämittaisesti uimahallissa.

Viikolla 22 voit osallistua harjoitukseen vain märkäpuvulla. Muina viikkoina märkäpuku ei ole pakollinen.

Harjoituksiin osallistutaan omalla vastuulla!

Please reload

TriForFun media yhteistyökumppani

Kaikki mitä

tarvitset kehonhuoltoon.

© 2017 TriForFun, Triff Oy, Soidintie 8, 00700 Helsinki

info@triforfun.fi
Marko Riitijoki 050 337 7537