top of page

Ilmoittautumistietojen muutokset, osallistumisoikeuden siirto ja peruuttaminen

Voit muokata ilmoittautumistietojasi / siirtää osallistumisesi omassa profiilissasi, eli täällä

Omaan profiiliin pääset kirjautumaan sähköpostiisi saamillasi henkilökohtaisilla tunnuksillasi (tunnukset ovat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä saamassasi sähköpostissa).

 

HUOM! Tietojen muokkaaminen ja osallistumisen siirtäminen toiseen sarjaan tai toiselle henkilölle on mahdollista omassa profiilissa ainoastaan 14.8. asti!

Tämän jälkeen muutosasioissa suoraan kisakanslian pulmapisteelle (kisakanslia on avoinna pe klo 18-20 ja la klo 7:30 alkaen). Muutoksia ei tehdä sähköpostitse.

Osallistumisen siirtäminen seuraavalle vuodelle sairastapauksissa, katso ohjeet alla.

 

Osallistumisen siirtäminen toiseen sarjaan /lähtöryhmään:

Sarjan/lähtöryhmän vaihtaminen onnistuu omassa profiilissa klikkaamalla kohtaa "Siirrä osallistuminen". Saat tällöin automaattisesti sähköpostiisi koodin, jolla voit tehdä ilmoittautumisen uuteen sarjaasi ja saat koodilla uuden ilmoittautumisen hinnasta hyvitystä siten, että maksettavaksi jää vain muutosmaksu + mahdollinen sarjojen välinen hintaero. Sarjojen vaihdoista peritään muutosmaksua 15 € (aikuisten sarjoissa) / 10 € (lasten sarjoissa).  Jos tämän suhteen ongelmia tai kysyttävää ole yhteydessä info@triforfun.fi

Osallistumisoikeuden siirto toiselle henkilölle:

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (henkilöiden ei tarvitse olla samasta sarjasta – eli esimerkiksi nainen voi siirtää osallistumisensa miehelle, jolloin tilalle tuleva henkilö ilmoitetaan sopivaan lähtöön.)

Osallistumisoikeuden siirtäminen toiselle onnistuu omassa profiilissa klikkaamalla kohtaa "Siirrä osallistuminen". Saat tällöin automaattisesti sähköpostiisi koodin, jonka voit antaa eteenpäin tuttavallesi, joka ilmoittautuu tilallesi. Tapahtumaan ilmoittautuva henkilö voi tehdä ilmoittautumisensa normaalisti järjestelmän kautta, ja syöttää alennuskoodin koodin kassavaiheessa, jolloin uudesta ilmoittautumisesta maksettavaksi jää vain muutosmaksu + mahdollinen sarjojen välinen hitnaero. Osallistumisoikeuden siirrosta toiselle henkilölle peritään muutosmaksua aikuistensarjoissa 15 € / Lasten- sekä nuortensarjoissa (9-19v) 10 €. Halutessanne siirtää osallistumisoikeuden kokonaan toiseen sarjaan (esim. aikuiselta lapselle tai henkilökohtaisesta sarjasta joukkueviestiin) olkaa yhteydessä sähköpostitse info@triforfun.fi. Siirroista halvemmasta sarjasta kalliimpan peritään muutosmaksun lisäksi osallistumismaksujen erotusta vastaava summa.   Tarvittaessa ole yhteydessä info@triforfun.fi

 

Huom! Liikuntaedulla maksettua osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle, koska liikuntaetu on henkilökohtainen etuus.

 

Osallistumisoikeuden siirto seuraavan vuoden tapahtumaan:

Sairaus- tai vammatapauksissa osallistumisoikeuden voi siirtää lääkärintodistuksella (tai muulla tositteella) seuraavan vuoden tapahtumaan.

 Vuoden 2020 tapahtuman ilmoittautumisen alettua kaikille vuodelta 2019 siirtyneille lähetetään sähköpostitse ohjeet ilmoittautumisen vahvistamiseksi. 

Osallistumisoikeuden siirto seuraavalle vuodelle tulee vahvistaa lääkärintodistuksella / muulla tositteella sairaudesta.  Lääkärintodistus tulee olla päivätty viimeistään tapahtumapäivänä, ja se tulee toimittaa TriFF Oy:lle viipymättä, kuitenkin viimeistään 7vrk kuluessa osallistumisen peruuttamisesta. Myöhemmin päivättyjä/toimitettuja lääkärintodistuksia emme huomioi. Lääkärintodistuksen voi toimittaa: skannattuna sähköpostitse info@triforfun.fi, tai postittaa osoitteeseen TriFF Oy Kalteentie 4 J 00770 HELSINKI.

Osallistumisoikeuden siirrosta peritään toimistomaksua 15 € / Lasten- ja nuortensarjoissa (9-19v) 10 €. Osallistumisoikeuden voi siirtää vain itselleen. Toimistomaksu maksetaan uudelleenilmoittautumisen yhteydessä (eli seuraavana vuonna). 

HUOM! Lääkärintodistuksella osallistumisensa siirtävä on itse vastuussa ilmoittautumisestaan seuraavalle vuodelle. Emme siirrä osallistujia automaattisesti seuraavan vuoden osallistujalistalle, vaan edellisvuodelta siirtyvien tulee olla meihin sähköpostitse ( info@triforfun.fi ) yhteydessä ilmoittautuakseen uudelleen! Uudelleenilmoittautuminen on mahdollista tapahtumavuoden ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisen alkamisesta lähetetään sähköpostia kaikille edellisvuoden tapahtumaan ilmoittautuneille.

 

OSALLISTUMISMAKSUJA EI PALAUTETA!

Osallistumisen peruuttaminen:

TriFF Oy ei palauta osallistumismaksuja missään tapauksessa.

Mikäli tiedät ettet pääsekään osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse info@triforfun.fi, jotta voimme vapauttaa paikan lähtölistalta muille halukkaille.

Viimehetken peruutuksesta (tapahtumapäivänä) ei tarvitse ilmoittaa erikseen (noutamattomat kilpailunumerot poistetaan lähtölistalta automaattisesti).

bottom of page