Ilmoittautumistietojen muutokset, osallistumisoikeuden siirto ja peruuttaminen

Ilmoittautumistietojen muutokset:

Mikäli tiedoissasi on jotain korjattavaa tai haluat vaihtaa sarjaa, voit tehdä sen ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoittautumisen yhteydessä saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautumistietojen muuttaminen: 

- Kirjaudu OMAAN ILMOITTAUTUMISPROFIILIISI (olet saanut tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi) ja muokkaa tietoja

- Voit muuttaa profiilista suoraan kaikkia muita tietoja, paitsi vaihtaa matkaa. Ohjeet matkan vaihtoon alla.

- Lähtöryhmän vaihto (koskee vain miesten perusmatkaa) ei ole enää mahdollista profiilin kautta. 

Matkan eli sarjan (esim. Kilpakuntosarjasta Perusmatkalle) vaihdoista peritään muutosmaksua 15 € (aikuisten sarjoissa) / 10 € (lasten sarjoissa), sekä mahdollinen sarjojen välinen hintaero. Sarjaa vaihtaessa saat järjestelmästä koodin, jolla teet ilmoittautumisen uuteen sarjaasi ja saat uuden sarjan hinnasta koodilla hyvitystä aiemmin maksamasi ilmoittautumismaksun vähennettynä muutosmaksulla.

Ohje:          

           - Kirjaudu ilmoittautumisprofiilisi

           - Valitse "osallistumisen siirto/matkan vaihto"

           - Saat järjestelmästä koodin, jolla teet uuden ilmoittautumisen uuteen sarjaan

           - Sarjan vaihdossa vanha ilmoittautumisesi ja käyttäjätunnuksesi siihen poistuu

           - Ilmoittaudu siis uudelleen, haluamaasi sarjaan, saamallasi alennuskoodilla

           - Täytä osallistujatiedot

           - Hyväksi tietosi

           - Siirry kassalle

           - Maksaminen -sivun alussa on paikka koodille, jonka sait aikaisemmassa vaiheessa. Kirjoita koodi kenttään ja paina 'Käytä koodi'

           - Viimeistele uuteen sarjaan ilmoittautuminen ilmoittautumisjärjestelmän ohjeiden mukaan

 

 

Huom! Liikuntaedulla maksettua osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle, koska liikuntaetu on henkilökohtainen etuus.

 

Huom! Sarjan vaihtaminen ei ole mahdollista oman profiilin kautta enää 11.8. jälkeen! Vaihtomahdollisuuksia voi kysyä kisakanslian pulmapisteellä kanslian aukioloaikoina pe  klo 18-20 ja la sekä su klo 7:30 alkaen.

Kisapäivänä muutosasioissa suoraan kisakanslian pulmapisteelle. 

 

Osallistumisoikeuden siirto seuraavan vuoden tapahtumaan:

Sairaus- tai vammatapauksissa osallistumisoikeuden voi siirtää lääkärintodistuksella seuraavan vuoden tapahtumaan. HALUTESSASI SIIRTÄÄ OSALLISTUMISESI, LAITA MYÖS SÄHKÖPOSTIA ILMOITTAAKSESI POISJÄÄMISESTÄSI info@vantaatriathlon.fi lääkärintodistuksen lähettämisen lisäksi. Lääkärintodistus tulee olla päivätty viimeistään tapahtumapäivänä, ja se tulee toimittaa TriFF Oy:lle välittömästi (postileima viimeistään tapahtumapäivänä). Myöhemmin päivättyjä/toimitettuja lääkärintodistuksia emme huomioi. Osallistumisoikeuden siirrosta peritään toimistomaksua 15 € / Lastensarjoissa (9-15v) 10 €. Osallistumisoikeuden voi siirtää vain itselleen. Toimistomaksu maksetaan uudelleenilmoittautumisen yhteydessä (eli seuraavana vuonna). Lääkärintodistuksen voi toimittaa: skannattuna sähköpostitse info@vantaatriathlon.fi tai postittaa osoitteeseen TriFF Oy Soidintie 8 00700 HELSINKI.

 

HUOM! Lääkärintodistuksella osallistumisensa siirtävä on itse vastuussa ilmoittautumisestaan seuraavalle vuodelle. Emme siirrä osallistujia automaattisesti seuraavan vuoden osallistujalistalle, vaan edellisvuodelta siirtyvien tulee olla meihin sähköpostitse ( info@vantaatriathlon.fi ) yhteydessä ilmoittautuakseen uudelleen! Uudelleenilmoittautuminen on mahdollista tapahtumavuoden ilmoittautumisajan puitteissa.

 

Siirto Helsinki City Triathloniin ei mahdollista 2020:

Mikäli et pääse osallistumaan tapahtumaan, osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden Helsinki City Triathloniin. Osallistumisoikeuden siirrosta toiseen tapahtumaan perimme toimistomaksua 15 € / Lastensarjoissa (9-15v) 10 €. Halutessanne siirtää osallistumisoikeuden Helsinki City Triathloniin, ottakaa yhteyttä info@vantaatriathlon.fi. Siirroista halvemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan peritään toimistomaksun lisäksi osallistumismaksujen erotusta vastaava summa.

 

 

OSANOTTOMAKSUJA EI PALAUTETA MISSÄÄN TAPAUKSESSA.

 

Osallistumisen peruuttaminen:

TriFF Oy ei palauta osanottomaksuja missään tapauksessa.

Mikäli tiedät ettet pääsekään osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse info@vantaatriathlon.fi, jotta voimme vapauttaa paikan lähtölistalta muille halukkaille.

Viimehetken peruutuksesta (tapahtumapäivänä) ei tarvitse ilmoittaa erikseen (noutamattomat kilpailunumerot poistetaan lähtölistalta automaattisesti).

© 2017 TriForFun, Triff Oy, Soidintie 8, 00700 Helsinki

info@triforfun.fi
Marko Riitijoki 050 337 7537