Vantaa Triathlon ilmoittautuminen

 
Vantaa Triathlon 15-16.8.2020 Ilmoittaudu
Tapahtuma on siirretty 13-14.6 viikonlopulta viikonlopulle 15-16.8.2020

            Täältä pääset info postiin joka on lähtetty tapahtuman siirrosta johtuen kaikille 13.4 mennessä tapahtumaan ilmoittautuneille.

 

​          ILMOITTAUTUMISOHJEET JA KILPAILUSÄÄNNÖT

Liikuntaeduilla maksaminen on mahdollista 2.8 asti!  Lue liikuntaedut täältä.

Tarkista mihin sarjaan olet ilmoittautumassa alla olevasta tekstistä tai kilpailutieto-sivulta täältä. Sarjan vaihdoista ilmoittautumisen jälkeen peritään toimistomaksua 15 € (lastensarjoissa 10 €).

Sarjakohtaiset ohjeet löytyy täältä

Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan tapahtuman ohjeita ja sääntöjä.

 

Ilmoittautuminen verkossa

TriFF (Triforfun) Oy:n tapahtumien ilmoittautumis- sekä maksujärjestelmänä on käytössä Ultimate Sports Service – järjestelmä.

Yllä olevasta linkistä ilmoittaudu pääset ilmoittautumissivulle.

Ellei sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia tai verkkopankkitunnuksia, tai kaipaat lisätietoja ilmoittautumisesta, ota yhteyttä: info@vantaatriathlon.fi

 

Sarjat:

SM-Sprintti (peesivapaa)

•   M&N yleinen 17v (s. 2002-2003), 19v (s. 2000-2001) ja 23v (s. 1999-1996)

SM-Spintti ikäsarja (peesikelto)

•   M&N Ikäsarjat 18-19v, 20-24v, 25-29v, 30-34v, 35-39v, 40-44v, 45-49v, 50-54v, 55-59v, 60-64v, 65-69v ja 70v+

Perusmatka (1500m + 40km + 10km)

•   M&N Yleinen, 40v, 50v, 60v, 70v

Kilpakuntosarja, Kuntosarja ja Kokeile Triathlonia sarja

•   Naiset ja miehet Kilpakuntosarja (kuntoilijoiden sprinttimatka, sallittu kilpapyörille yms., renkaiden leveys alle 26mm - peesikielto).

•   Naiset ja Miehet Kuntosarja (sallittu ei-kilpapyörille, tavalliset pyörät kuten esim. maasto-,  retki-, ja hybridipyörät, joiden renkaiden leveys 26mm tai yli).

•   Naiset ja Miehet Kokeile Triathlonia sarja (sallittu kaikille jarrullisille pyörille).

Lasten & Nuorten sarjat

•   Lastensarjat tytöille ja pojille alle 9v (s. 2010-2011), alle 11v (s. 2008-2009) ja alle 13v (s. 2006-2007)

•   Nuortensarjat tytöille ja pojille alle 15v (s. 2004-2005)

Joukkueviestit

•   Lasten joukkueviestit tytöille ja pojille alle 11vm 13v ja alle 15v

•   Aikuistenjoukkueviesti Lyhyt (500m - 20km - 5km) Naisille ja Miehille

•   Aikuistenjoukkueviesti Pitkä (1500m - 40km - 10km) Naisille ja Miehille

Joukkueviesteissä miesten / poikien joukkueissa voi olla naisia / tyttöjä – eli

sekajoukkueet kisaavat miesten / poikien sarjoissa!

Lasten joukkueviestissä, nuorempia voi olla vanhempien sarjojen joukkueissa, toisinpäin ei!

           

 

           YHTEISILMOITTAUTUMINEN LAUANTAIN SM-SARJOIHIN / KILPAKUNTOSARJAAN JA SUNNUNTAIN PERUSMATKALLE

 

           Lauantain SM-sarjoihin ja kilpakuntosarjaan osallistuville tarjotaan sunnuntain perusmatkan osallistumismaksuun 25% alennus!

           Kun teet ilmoittautumisen samalla kertaa SM-sarjoihin tai kilpakuntosarjaan, sekä sunnuntain perusmatkalle, saat maksun yhteydessä -25% alennuksen

           perusmatkasta.

         - Valitse ensin SM-sarja tai kilpakuntosarja ja anna tietosi

         - Hyväksy tiedot -sivulla paina 'Lisää osallistuja' -painiketta, älä siirry vielä maksamaan

         - Toiminto siirtyy takaisin Valitse tapahtuma -sivulle ja valitse sieltä nyt perusmatka.

         - Anna jälleen tietosi, muista kirjoittaa molemmat ilmoittautumiset samalla nimellä (etunimi ja sukunimi)!

         - Nyt olet valinnut kummatkin sarjat ja Maksaminen -sivulla näkyy perusmatkasta alennus

           Jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia ole yhteyksissä info@vantaatriathlon.fi

   

 

Mikäli haluat myöhemmin siirron eri lähtöön, siitä peritään toimistomaksu 15 € (lastensarjoissa 10-15v 10 €) per siirto, sekä mahdollinen sarjojen välinen hintaero.

 

 

Osallistumismaksut ja Maksuvaihtoehdot

Maksaa voi verkkopankissa tai luottokorteilla. Liikuntaeduista SporttiPassi, Smartumin liikuntasetelit ja Smartum Saldo, sekä Edenredin virike-setelit kelpaavat maksuvälineinä. Lisätietoja maksuvaihtoehdoista löytyy täältä: maksuvaihtoehdot . HUOM! Liikuntaeduilla ei voi ilmoittautua 10.6. jälkeen. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista ainoastaan kisakansliassa pe klo 18-20 ja la tai  su klo 7:30 alkaen mikäli sarjoissa on tilaa. Ennakkovarauksia sähköpostitse ei huomioida.

 

Ilmoittautumisen sitovuus

Ilmoittautuminen TriFF Oy:n järjestämiin tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa on mahdollista siirtää ilmoittautuminen toiselle henkilölle tai lääkärintodistusta vastaan seuraavalle vuodelle. Lisätietoja alla.

 

Vakuutusturva

            SM-sprinttiin osallistuvat on vakuutettu triathlonliiton vakuutuksen kautta, muihin sarjoihin osallistuvia henkilöitä Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta,  

            vaan jokaisen osallistujan tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan oman harkintansa mukaan. TriFF Oy:llä on sen tuottamissa tapahtumissa

            voimassa oleva järjestäjän vastuuvakuutus. Osallistujat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla.

 

           SM-kilpailuihin osallistuvien pitää kuulua Suomen Triathlonliiton jäsenseuraan ja jäsenseuraan kuuluvalla jäsenelle on automaattisesti oikeus osallistua

           liiton alaisiin SM-kisoihin. Seuran jäsenmaksu sisältää kotimaan kilpailulisenssimaksun.

 

            Muihin kuin SM-sarjoihin osallistuvat eivät tarvitse erillistä kilpailulisenssiä.

 

 

 

Osallistumismaksut

 

Osallistumismaksut on aikaporrastettu ja maksun suuruus riippuu ilmoittautumisen ajankohdasta. Kts. Osallistumismaksut ja maksuportaat (www.vantaatriathlon.fi -> kilpailutiedot)

 

 

 

Osallistumisoikeuden siirtäminen ja tietojen muutokset

Osallistumistietoja on mahdollista muokata ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamillasi tunnuksilla. Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiseen sarjaan tai toiselle henkilölle. Siirto ja tietojen muutokset tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä osallistujan omasta toimesta. Sarjan vaihdoista peritään 15 € / 10 € (lasten sarjoissa) muutosmaksu.

Huom! Liikuntaedulla maksettua osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle, koska liikuntaetu on henkilökohtainen etuus.

 

 

Osallistumisoikeuden siirto toiselle henkilölle tai itselle Helsinki City Triathloniin

Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiselle henkilölle Vantaa triathloniin 2020 tai itselleen Helsinki City Triathloniin 2020. Siirto toiselle henkilölle onnistuu suoraan ilmoittautumisjärjestelmän kautta ilmoittautumisen yhtedessä sähköpostitse saamillasi tunnuksilla. Sarjojen vaihdoista peritään muutosmaksua 15 € (aikuisten sarjoissa) / 10 € (lasten sarjoissa). Halutessasi siirtää osallistumisesi Helsinki City Triathloniin 2020 olethan yhteydessä sähköpostitse info@triforfun.fi Tapahtuman vaihtamisesta peritään toimistomaksua 15 € (aikuisten sarjoissa) / 10 € (lasten sarjoissa) sekä mahdollinen sarjojen välinen hintaero. 

 

Sairaus- tai vammatapauksissa osallistumisoikeuden voi siirtää lääkärintodistuksella seuraavan vuoden (2021) tapahtumaan. Lääkärintodistus tulee olla päivätty viimeistään tapahtumapäivää seuraavana päivänä, ja se tulee toimittaa TriFF Oy:lle välittömästi (postileima viimeistään tapahtumapäivää seuraavana päivänä). Myöhemmin päivättyjä/toimitettuja lääkärintodistuksia emme huomioi. Osallistumisoikeuden siirrosta peritään toimistomaksua 15 € ja lastensarjoissa 10-15v 10€. Osallistumisoikeuden voi siirtää vain itselleen. Toimistomaksu maksetaan uudelleenilmoittautumisen yhteydessä (eli seuraavana vuonna). Lääkärintodistuksen voi toimittaa: skannattuna sähköpostitse info@vantaatriathlon.fi tai postittaa osoitteeseen TriFF Oy / Kuulohansa Oy Soidintie 8, 00700 Helsinki

 

HUOM! Lääkärintodistuksella osallistumisensa siirtävä on itse vastuussa ilmoittautumisestaan seuraavalle vuodelle. Emme siirrä osallistujia automaattisesti seuraavan vuoden osallistujalistalle, vaan edellisvuodelta siirtyvien tulee olla meihin sähköpostitse (info@vantaatriathlon.fi ) yhteydessä ilmoittautuakseen uudelleen! Uudelleenilmoittautuminen on mahdollista tapahtumavuoden ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisen alkamisesta lähetetään sähköpostia kaikille edellisvuoden tapahtumaan ilmoittautuneille.

 

Osallistumisen peruuttaminen

Tapahtuman järjestäjä TriForFun ei palauta osanottomaksuja osallistujan peruuttaessa osallistumisoikeutensa.

Mikäli tiedät ettet pääsekään osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse info@vantaatriathlon.fi, jotta voimme vapauttaa paikan lähtölistalta muille halukkaille. Viime hetken peruutuksesta (tapahtumapäivänä) ei tarvitse ilmoittaa erikseen (noutamattomat kilpailunumerot poistetaan lähtölistalta automaattisesti).

 

Kilpailunsäännöt

Kilpailussa noudatetaan soveltuvin osin ETU:n ja ITU:n kansainvälisiä triathlonin sekä Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöjä ellei kilpailuohjeessa ole toisin mainittu.

Noudatettavien kilpailusääntöjen ja -ohjeiden lisäksi tapahtumanjärjestäjä voi antaa lisäohjeita tai määräyksiä, joita osanottajat ovat velvollisia noudattamaan. Tapahtumanjärjestäjä pidättää lisäksi jälkikäteisen oikeuden muuttaa itse antamiaan ohjeita tai määräyksiä.

Tapahtumanjärjestäjällä on vapaa ja täysi käyttöoikeus kilpailussa ja tapahtumassa järjestäjän toimesta otettuihin kuviin ja videoihin.

© 2017 TriForFun, Triff Oy, Soidintie 8, 00700 Helsinki

info@triforfun.fi
Marko Riitijoki 050 337 7537