top of page

Next Triathlon Helsinki ilmoittautuminen

Next Triathlon Helsinki  triathloniin ilmoittautuminen: ilmoittaudu

Ennen ilmoittautumista, lue alla olevat ilmoittautumisohjeet !

 

Tarkista mihin sarjaan olet ilmoittautumassa alla olevasta tekstistä tai kilpailutieto-sivulta täältä. Sarjan vaihdoista ilmoittautumisen jälkeen peritään toimistomaksua 15 € (lastensarjoissa 10 €).

Sarjakohtaiset ohjeet löytyy täältä

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET JA KILPAILUSÄÄNNÖT

 

Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan tapahtuman ohjeita ja sääntöjä.

 

Ilmoittautuminen verkossa

Next Triathlon Helsinki tapahtuman ilmoittautumis- sekä maksujärjestelmänä on käytössä Ultimate Sports Service – järjestelmä.

 

Ellei sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia tai verkkopankkitunnuksia, tai kaipaat lisätietoja ilmoittautumisesta, ota yhteyttä: info@nexttriathlon.fi

 

Mikäli haluat myöhemmin siirron eri lähtöön, siitä peritään toimistomaksu 15 € (lastensarjoissa 10-15v 10 €) per siirto, sekä mahdollinen sarjojen välinen hintaero.

 

 

Osallistumismaksut ja Maksuvaihtoehdot

Maksaa voi verkkopankissa tai luottokorteilla. Liikuntaeduista SporttiPassi, Smartumin liikuntasetelit ja Smartum Saldo kelpaavat maksuvälineinä. Lisätietoja maksuvaihtoehdoista löytyy täältä: maksuvaihtoehdot HUOM! Liikuntaeduilla ei voi ilmoittautua 24.7. jälkeen. Jälki-ilmoittautuminen liikuntaeduilla mahdollista ainoastaan kisakansliassa la klo 18-20 ja tai su klo 7:30 alkaen mikäli sarjoissa on tilaa. Ennakkovarauksia sähköpostitse ei huomioida.

(HUOM! liikuntaeduilla maksaminen on käytössä 10.2 lähtien):

 

Ilmoittautumisen sitovuus

Ilmoittautuminen Triathlon Challenge Finland Oy:n järjestämiin tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa on mahdollista siirtää ilmoittautuminen toiselle henkilölle tai lääkärintodistusta vastaan seuraavalle vuodelle. Lisätietoja alla.

​Vakuutusturva

Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta tapahtumaan osallistuvia henkilöitä, vaan jokaisen osallistujan tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan oman harkintansa mukaan. Next Triathlon Helsinki tapahtumassa on voimassa oleva järjestäjän vastuuvakuutus. Osallistujat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla.

 

Kilpailuun ei tarvita erillistä lisenssiä

 

 

 

Osallistumismaksut

 

Osallistumismaksut on aikaporrastettu ja maksun suuruus riippuu ilmoittautumisen ajankohdasta. Kts. Osallistumismaksut ja maksuportaat (www.nexttriathlon.fi)  -> kilpailutiedot)

 

Osallistumisoikeuden siirtäminen ja tietojen muutokset

Osallistumistietoja on mahdollista muokata ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamillasi tunnuksilla. Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiseen sarjaan tai toiselle henkilölle. Siirto ja tietojen muutokset tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä osallistujan omasta toimesta. Sarjan vaihdoista peritään 15 € / 10 € (lasten sarjoissa) muutosmaksu.

 

 

Osallistumisoikeuden siirto seuraavan vuoden tapahtumaan

Sairaus- tai vammatapauksissa osallistumisoikeuden voi siirtää lääkärintodistuksella seuraavan vuoden (2018) tapahtumaan. Lääkärintodistus tulee olla päivätty viimeistään tapahtumapäivää seuraavana päivänä, ja se tulee toimittaa Triathlon Challenge Finland  Oy:lle välittömästi (postileima viimeistään tapahtumapäivää seuraavana päivänä). Myöhemmin päivättyjä/toimitettuja lääkärintodistuksia emme huomioi. Osallistumisoikeuden siirrosta peritään toimistomaksua 15 € ja lastensarjoissa 10-15v 10€. Osallistumisoikeuden voi siirtää vain itselleen. Toimistomaksu maksetaan uudelleenilmoittautumisen yhteydessä (eli seuraavana vuonna). Lääkärintodistuksen voi toimittaa: skannattuna sähköpostitse info@nexttriathlon.fi tai postittaa osoitteeseen Triathlon Challenge Finland Oy / Kuulohansa Oy Soidintie 8, 00700 Helsinki

 

HUOM! Lääkärintodistuksella osallistumisensa siirtävä on itse vastuussa ilmoittautumisestaan seuraavalle vuodelle. Emme siirrä osallistujia automaattisesti seuraavan vuoden osallistujalistalle, vaan edellisvuodelta siirtyvien tulee olla meihin sähköpostitse (info@triathlonchallenge.fi ) yhteydessä ilmoittautuakseen uudelleen! Uudelleenilmoittautuminen on mahdollista tapahtumavuoden ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisen alkamisesta lähetetään sähköpostia kaikille edellisvuoden tapahtumaan ilmoittautuneille.

 

Osallistumisen peruuttaminen

Tapahtuman järjestäjä Triathlon Challenge Finland oy ei palauta osanottomaksuja osallistujan peruuttaessa osallistumisoikeutensa.

Mikäli tiedät ettet pääsekään osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse info@nexttriathlon.fi, jotta voimme vapauttaa paikan lähtölistalta muille halukkaille. Viime hetken peruutuksesta (tapahtumapäivänä) ei tarvitse ilmoittaa erikseen (noutamattomat kilpailunumerot poistetaan lähtölistalta automaattisesti).

 

Kilpailunsäännöt

Kilpailussa noudatetaan soveltuvin osin ETU:n ja ITU:n kansainvälisiä triathlonin sekä Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöjä ellei kilpailuohjeessa ole toisin mainittu.

Noudatettavien kilpailusääntöjen ja -ohjeiden lisäksi tapahtumanjärjestäjä voi antaa lisäohjeita tai määräyksiä, joita osanottajat ovat velvollisia noudattamaan. Tapahtumanjärjestäjä pidättää lisäksi jälkikäteisen oikeuden muuttaa itse antamiaan ohjeita tai määräyksiä.

Tapahtumanjärjestäjällä on vapaa ja täysi käyttöoikeus kilpailussa ja tapahtumassa järjestäjän toimesta otettuihin kuviin ja videoihin.

 

 

 

 

bottom of page