top of page

Tietojen muutokset, osallistumisoikeuden siirto ja peruuttaminen

Ilmoittautumistietojen muutokset:

Mikäli tiedoissasi on jotain korjattavaa tai haluat vaihtaa sarjaa tai haluat siirtää osallistumisen toiselle henkilölle, voit tehdä sen ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoittautumisen yhteydessä saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautumistietojen muuttaminen: 

  • Kirjaudu OMAAN ILMOITTAUTUMISPROFIILIISI (olet saanut tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi) ja muokkaa tietoja

  • Voit muuttaa profiilista suoraan kaikkia muita tietoja, paitsi vaihtaa matkaa. Ohjeet matkan vaihtoon alla.

  • Lähtöryhmän vaihto (koskee vain miesten perusmatkaa) ei ole enää mahdollista profiilin kautta. 

  • Myös henkilön nimen vaihtaminen = osallistumisoikeuden siirtäminen toiselle henkilölle onnistuu suoraan profiilissa, jos matka pysyy samana.

 

Matkan eli sarjan (esim. Kilpakuntosarja tai Perusmatka) vaihdoista peritään muutosmaksua 15 € (aikuisten sarjoissa) / 10 € (lasten sarjoissa), sekä mahdollinen sarjojen välinen hintaero. Sarjaa vaihtaessa saat järjestelmästä koodin, jolla teet ilmoittautumisen uuteen sarjaasi ja saat uuden sarjan hinnasta koodilla hyvitystä aiemmin maksamasi ilmoittautumismaksun vähennettynä muutosmaksulla.

 

Huom! Sarjan vaihtaminen ei ole mahdollista oman profiilin kautta enää 10.6. jälkeen! Vaihtomahdollisuuksia voi kysyä kisakanslian pulmapisteellä kanslian aukioloaikoina pe  klo 18-20 ja la sekä su klo 7:30 alkaen.

Kisapäivänä muutosasioissa suoraan kisakanslian pulmapisteelle. 

 

Osallistumisoikeuden siirto seuraavan vuoden tapahtumaan:

Sairaus- tai vammatapauksissa osallistumisoikeuden voi siirtää lääkärintodistuksella seuraavan vuoden tapahtumaan. HALUTESSASI SIIRTÄÄ OSALLISTUMISESI, LAITA MYÖS SÄHKÖPOSTIA ILMOITTAAKSESI POISJÄÄMISESTÄSI info@nexttriathlon.fi lääkärintodistuksen lähettämisen lisäksi. Lääkärintodistus tulee olla päivätty viimeistään tapahtumapäivänä, ja se tulee toimittaa TriFF Oy:lle välittömästi (postileima viimeistään tapahtumapäivänä). Myöhemmin päivättyjä/toimitettuja lääkärintodistuksia emme huomioi. Osallistumisoikeuden siirrosta peritään toimistomaksua 15 € / Lastensarjoissa (10-16v) 10 €. Osallistumisoikeuden voi siirtää vain itselleen. Toimistomaksu maksetaan uudelleenilmoittautumisen yhteydessä (eli seuraavana vuonna). Lääkärintodistuksen voi toimittaa: skannattuna sähköpostitse info@nexttriathlon.fi, faksata numeroon 09 – 345 5399 tai postittaa osoitteeseen TriFF Oy Soidintie 8 00700 HELSINKI.

 

HUOM! Lääkärintodistuksella osallistumisensa siirtävä on itse vastuussa ilmoittautumisestaan seuraavalle vuodelle. Emme siirrä osallistujia automaattisesti seuraavan vuoden osallistujalistalle, vaan edellisvuodelta siirtyvien tulee olla meihin sähköpostitse ( info@nexttriathlon.fi ) yhteydessä ilmoittautuakseen uudelleen! Uudelleenilmoittautuminen on mahdollista tapahtumavuoden ilmoittautumisajan puitteissa.

 

Siirto helsinki city triathloniin 2017:

Mikäli et pääse osallistumaan tapahtumaan, osallistuminen on mahdollista siirtää saman vuoden Helsinki City Triathloniin. Osallistumisoikeuden siirrosta toiseen tapahtumaan perimme toimistomaksua 15 € / Lastensarjoissa (9-15v) 10 €. Halutessanne siirtää osallistumisoikeuden Helsinki City Triathloniin, ottakaa yhteyttä info@vantaatriathlon.fi. Siirroista halvemmasta sarjasta kalliimpaan sarjaan peritään toimistomaksun lisäksi osallistumismaksujen erotusta vastaava summa.

 

 

OSANOTTOMAKSUJA EI PALAUTETA MISSÄÄN TAPAUKSESSA.

 

Osallistumisen peruuttaminen:

TriFF Oy ei palauta osanottomaksuja missään tapauksessa.

Mikäli tiedät ettet pääsekään osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse info@vantaatriathlon.fi, jotta voimme vapauttaa paikan lähtölistalta muille halukkaille.

Viimehetken peruutuksesta (tapahtumapäivänä) ei tarvitse ilmoittaa erikseen (noutamattomat kilpailunumerot poistetaan lähtölistalta automaattisesti).

Otsikko

Tesktiä SM-sprintti,  jossa ratkaistaan Yleinen-, 19v- (1998-1999) ja 17v (2000 ja nuoremmat) Suomenmestaruudet. Kilpailumatkat ovat uinti 750 m, pyöräily 20 km ja juoksu 5 km. Sarja on tarkoitettu vain kilpapyörille, alla löytyy tarkempaa infoa säännöistä.

Sarjan lähdöt ovat peesivapaita eli näissä lähdöissä on peeisivapaan kilpailun säännöt. Peesivapaus asettaa joitakin rajoituksia pyörän suhteen. Nämä rajoitukset löytyvät Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä

Kilpailulisenssi: Jokaisella Suomen triathlonliiton jäsenseuraan kuuluvalla jäsenellä on automaattisesti oikeus osallistua

liiton alaisiin virallisiin kilpailuihin. Seuran jäsenmaksu sisältää kotimaan kilpailulisenssimaksun. Tutustu Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöihin

Märkäpuvun käyttö on sallittua mikäli veden lämpötila on alle 22 astetta. Märkäpuvun paksuus saa olla enintään 5 mm. Tarkempaa tietoa veden lämpötiloista ja märkäpukusäännöistä löydät Suomen Triathlonliiton kilpailunjärjestäjän säännöt, kohdasta uintiosuus.

Otsikko 2

SM-sprintti,  jossa ratkaistaan 20-24v, 25-29v, 30-34v, 35-39v, 40-44v, 45-49v, 50-54v, 55-59v, 60-64v, 65-69v ja 70+ sarjojen Suomenmestaruudet. Kilpailumatkat ovat uinti 750 m, pyöräily 20 km ja juoksu 5 km. Sarja on tarkoitettu vain kilpapyörille, alla löytyy tarkempaa infoa säännöistä.

 

SM-ikäsarjan sprinttikilpailu on peesikieltokisa. Yksinkertaisesti tulkittuna tämä tarkoittaa sitä, että kilpailun pyöräilyosuudella takana tuleva pyöräilijä ei saa ajaa 10 metriä lähempänä edellä ajavaa kilpailijaa. Myös rinnakkain ajaminen on kielletty. Lisää peesikiellosta löytyy Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä.

 

Kilpailulisenssi: Jokaisella Suomen triathlonliiton jäsenseuraan kuuluvalla jäsenellä on automaattisesti oikeus osallistua

liiton alaisiin virallisiin kilpailuihin. Seuran jäsenmaksu sisältää kotimaan kilpailulisenssimaksun. Tutustu Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöihin

Märkäpuvun käyttö on sallittua mikäli veden lämpötila on alle 22 astetta. Märkäpuvun paksuus saa olla enintään 5 mm. Tarkempaa tietoa veden lämpötiloista ja märkäpukusäännöistä löydät Suomen Triathlonliiton kilpailunjärjestäjän säännöt, kohdasta uintiosuus.

bottom of page