top of page

Helsinki City- ja Weetabix Triathlon ilmoittautuminen

 
Helsinki City Triathlonin Ilmoittautuminen avataan 1.1.2020 Ilmoittaudu täältä
 

Ennen ilmoittautumista, lue alla olevat ilmoittautumisohjeet ja tutustu eri sarjavaihtoehtoihin!

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET  JA KILPAILUSÄÄNNÖT

Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan tapahtuman ohjeita ja sääntöjä.

Ilmoittautuminen verkossa

TriFF (Triforfun) Oy:n tapahtumien ilmoittautumis- sekä maksujärjestelmänä on käytössä Ultimate Sports Service – järjestelmä.

Yllä olevasta linkistä pääset ilmoittautumissivulle.

Ellei sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia tai verkkopankkitunnuksia, tai kaipaat lisätietoja ilmoittautumisesta, ota yhteyttä: info@triforfun.fi

ILMOITTAUTUMISESTA

Normaali ilmoittauminen on mahdollista 9.8 iltaan asti, tämän jälkeen jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä ilmoittaumisjärjestelmän kautta 11-13.8, miten paikkoja on vielä jäljellä ja tämän jälkeen kisakansliassa uimastadionilla 15.8 la klo 18-20 ja 16.8 su klo 7.30..

 

Sarjat:

Henkilökohtainen kisa: 

Naisten ja miesten sarjat on jaettu erikseen kilpapyöräsarjoihin ja ei-kilapapyöräsarjoihin (tavalliset pyörät). Kilpapyöräsarjassa kilpailet jos sinulla on ns. kilpapyörän ohjaustanko (kippurasarvinen tai aika-ajo). Kuntosarja on tarkoitettu peruspyörille (ei-kilpapyörille), kuten esim. maasto-,  retki-, city-, hybridipyörät ja mummola pyörät.  Jos pyörässä on kilpapyörän ohjaustanko (kippurasarvinen tai aika-ajo) kilpailet kilpakuntosarjassa. Sähköpyörät ovat kuitenkin kielletyt. 

 

Henkilökohtaiset Kilpa- ja Ei-kilpapyöräsarjat on jaettu eri lähtöryhmiin tavoiteajan mukaan:

Naiset Ei-kilpapyöräsarja
Lähdöt tavoiteajalle yli 1 h 5 min (lähtöryhmät numeroilla 1a, 1b, 1c, jne..)
Lähdöt tavoiteajalle 55 min - 1 h 5 min (lähtöryhmät numeroilla 2a, 2b, 2c, jne...)
Lähdöt tavoiteajalle alle 55 min (lähtöryhmät numeroilla 3a, 3b, 3c, jne..)

 

Naiset Kilpapyöräsarja
Lähdöt tavoiteajalle yli 50 min (lähtöryhmät numeroilla 1a, 1b, 1c, jne..)
Lähdöt tavoiteajalle alle 50 min (lähtöryhmät numeroilla 2a, 2b, 2c, jne...)

 

Miehet Ei-kilpapyöräsarja
Lähdöt tavoiteajalle yli 60 min (lähtöryhmät numeroilla 1a, 1b, 1c, jne...)
Lähdöt tavoiteajalle 50 min - 60 min (lähtöryhmät numeroilla 2a, 2b, 2c, jne...)
Lähdöt tavoiteajalle alle 50 min (lähtöryhmät numeroilla 3a, 3b, 3c, jne...)

 

Miehet Kilpapyöräsarja
Lähdöt tavoiteajalle yli 45 min (lähtöryhmät numeroilla 1a, 1b, 1c, jne...)
Lähdöt tavoiteajalle alle 45 min (lähtöryhmät numeroilla 2a, 2b, 2c, jne...)

Sekasarja on tarkoitettu pariskunnille, kaveriporukoille yms. mies-nais-porukoille, jotka haluavat startata samassa lähdössä. Sekasarjaan saa osallistua kaikenlaisilla pyörillä. Sekasarjassa lähtöryhmiä ei jaeta tavoiteaikojen mukaan.

 

Joukkueviesti: 

Kisaan voi osallistua myös kolmen hengen joukkueena joukkueviestissä (sekajoukkueet miesten joukkueviestiin). Joukkueviestissä yksi ui, toinen pyöräilee ja kolmas juoksee. Viestikapulana toimii nilkan ympärille laitettava ajanotto-chip. Joukkueviesteihin saa osallistua kaikenlaisilla pyörillä.

Joukkueviesteissä miesten / poikien joukkueissa voi olla naisia / tyttöjä – eli sekajoukkueet kisaavat miesten / poikien sarjoissa!

Lasten joukkueviestissä, nuorempia voi olla vanhempien sarjojen joukkueissa, toisinpäin ei!

Aikuinen + lapsi -sarja: 

Sarjassa aikuinen ja alle 12v lapsi suorittavat triathlonin yhdessä tiiminä (yhteinen ajanotto). Lisätietoja kohdasta Aikuinen ja Lapsi

Lapsille ja Nuorille on omat sarjat.

Sarjat on jaettu ikäryhmittäin.

Osallistua voi henkilökohtaiseen kisaan ja/tai kolmen hengen joukkueviestiin.

Mikäli haluat myöhemmin siirron eri lähtöön, siitä peritään toimistomaksu 15 € (lastensarjoissa 9-15v 10 €) per siirto, sekä mahdollinen sarjojen välinen hintaero


 Yrityksille/yhteisöille vaihtoehtona ostaa oma FIRMALÄHTÖ. 

Yritys tai muu yhteisö voi ostaa koko lähdön haluamallaan nimellä esim. työntekijöilleen ja/tai yhteistyökumppaneilleen (lisätietoja kohdasta Firmalähtö).

Uutuutena 2020 tapahtumassa (tarkempaa infoa tulossa pikapuoliin:

          Duathlon (juoksu + pyörä + juoksu). Aikuisten matkat: 1.6km + 10km + 3km ja lasten matkat: 800m + 5km + 1.6km

          Aquathlon (juoksu + uinti + juoksu). Aikuisten matkat: 1.6km + 300m + 3km ja lasten matkat: 800m + 100m + 1.6km

          Kickbike- ja sähköpyöräsarja. Matkat: Uinti 300m + kickbike/sähköpyörä 10km + juoksu 3km

 

​SM-Joukkueviestissä on omat sarjat: Yleinen, Master ja Nuoret lisätietoa täältä

 

​​​

Suomen Cup. Helsinki City Triathlonissa on Suomen  Cupin osakilpailut sarjoissa: Yleinen&23v, 17&19v, 15v, 13v, 11v

Osallistumismaksut ja Maksuvaihtoehdot

Osallistumismaksut on aikaporrastettu ja maksun suuruus riippuu ilmoittautumisen ajankohdasta. Kts. 0sallistumismaksut ja maksuportaat.

 

Maksaa voi verkkopankissa tai luottokorteilla. Myös maksaminen liikuntaeduilla: Sporttipassi, smartumin setleit ja saldo, sekä  ja edenredin setelit. Lisätietoja ja ohjeet maksuvaihtoehdoista täältä: ohjeita kilpailijoille - maksuvaihtoehdot

 

Liikuntaeduilla maksaminen on mahdollista 7.8.2020 asti! Ole tarpeen mukaan yhteykissä info@triforfun.fi

Ilmoittautumisen sitovuus

Ilmoittautuminen TriFF Oy:n järjestämiin tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa on mahdollista siirtää ilmoittautuminen toiselle henkilölle tai lääkärintodistusta vastaan seuraavalle vuodelle. Lisätietoja alla.

 

Vakuutusturva

Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta tapahtumaan osallistuvia henkilöitä, vaan jokaisen osallistujan tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan oman harkintansa mukaan. TriFF Oy:llä on sen tuottamissa tapahtumissa voimassa oleva järjestäjän vastuuvakuutus. Osallistujat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla.

Lisenssi

Tapahtuman on kuntotapahtuma ja lisenssiä (= kuulumista Triathlonliiton jäsenseuraan) ei tarvita muissa sarjoissa kuin Suomen nuorten cupin sarjoissa, jotka ovat mukana nuorten cupin kokonaispisteissä!

Osallistumisoikeuden siirtäminen ja tietojen muutokset

Osallistumistietoja on mahdollista muokata ilmoittautumisjärjestelmässä ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saamillasi tunnuksilla. Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiseen sarjaan tai toiselle henkilölle. H Siirto ja tietojen muutokset tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmässä osallistujan omasta toimesta. Sarjan vaihdoista peritään 15 € / 10 € (lasten sarjoissa) muutosmaksu.

Huom! Liikuntaedulla maksettua osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle, koska liikuntaetu on henkilökohtainen etuus.

 

Osallistumisoikeuden siirto seuraavan vuoden tapahtumaan

Sairaus- tai vammatapauksissa osallistumisoikeuden voi siirtää lääkärintodistuksella seuraavan vuoden tapahtumaan. Lääkärintodistus tulee olla päivätty viimeistään tapahtumapäivää seuraavana päivänä, ja se tulee toimittaa TriFF Oy:lle välittömästi (postileima viimeistään tapahtumapäivää seuraavana päivänä). Myöhemmin päivättyjä/toimitettuja lääkärintodistuksia emme huomioi. Osallistumisoikeuden siirrosta peritään toimistomaksua 15 € ja lastensarjoissa 9-15v 10€. Osallistumisoikeuden voi siirtää vain itselleen. Toimistomaksu maksetaan uudelleenilmoittautumisen yhteydessä (eli seuraavana vuonna). Lääkärintodistuksen voi toimittaa: skannattuna sähköpostitse info@triforfun.fi tai postittaa osoitteeseen TriFF Oy / Kalteentie 4 j 00770 Helsinki

 

HUOM! Lääkärintodistuksella osallistumisensa siirtävä on itse vastuussa ilmoittautumisestaan seuraavalle vuodelle. Emme siirrä osallistujia automaattisesti seuraavan vuoden osallistujalistalle, vaan edellisvuodelta siirtyvien tulee olla meihin sähköpostitse ( info@triforfun.fi ) yhteydessä ilmoittautuakseen uudelleen! Uudelleenilmoittautuminen on mahdollista tapahtumavuoden ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisen alkamisesta lähetetään sähköpostia kaikille edellisvuoden tapahtumaan ilmoittautuneille.

 

Osallistumisen peruuttaminen

Tapahtuman järjestäjä TriForFun ei palauta osanottomaksuja osallistujan peruuttaessa osallistumisoikeutensa.

Mikäli tiedät ettet pääsekään osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse  info@triforfun.fi, jotta voimme vapauttaa paikan lähtölistalta muille halukkaille. Viime hetken peruutuksesta (tapahtumapäivänä) ei tarvitse ilmoittaa erikseen (noutamattomat kilpailunumerot poistetaan lähtölistalta automaattisesti).

 

Kilpailunsäännöt

Kilpailussa noudatetaan soveltuvin osin Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöjä ellei kilpailuohjeessa ole toisin mainittu.

Noudatettavien kilpailusääntöjen ja -ohjeiden lisäksi tapahtumanjärjestäjä voi antaa lisäohjeita tai määräyksiä, joita osanottajat ovat velvollisia noudattamaan. Tapahtumanjärjestäjä pidättää lisäksi jälkikäteisen oikeuden muuttaa itse antamiaan ohjeita tai määräyksiä.

Tapahtumanjärjestäjällä on vapaa ja täysi käyttöoikeus kilpailussa ja tapahtumassa järjestäjän toimesta otettuihin kuviin ja videoihin.

bottom of page