Sarjakohtaiset ohjeet

SM-Sprintti (Peesivapaa)

SM-sprintti,  jossa ratkaistaan Yleinen-, 23v- (1997-2000), 19v- (2001-2002) ja 17v (2003 ja nuoremmat) Suomenmestaruudet. Kilpailumatkat ovat uinti 750 m, pyöräily 20 km ja juoksu 5 km. Sarja on tarkoitettu vain kilpapyörille, alla löytyy tarkempaa infoa säännöistä.

Sarjan lähdöt ovat peesivapaita eli näissä lähdöissä on peeisivapaan kilpailun säännöt. Peesivapaus asettaa joitakin rajoituksia pyörän suhteen. Nämä rajoitukset löytyvät Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä. 

 

Kilpailulisenssi: Jokaisella Suomen Triathlonliiton jäsenseuraan kuuluvalla jäsenellä, jolla on liiton jäsenmaksu (Suomisporttiin) maksettuna, on automaattisesti oikeus osallistua liiton alaisiin virallisiin kilpailuihin. Seuran + liiton jäsenmaksu sisältää kotimaan kilpailulisenssimaksun.

Tutustu  Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöihin

Märkäpuvun käyttö on sallittua Elitesarjossa (yleinen, 23v, 19v ja 17v) mikäli veden lämpötila on alle 20 astetta. Märkäpuvun paksuus saa olla enintään 5 mm. Tarkempaa tietoa veden lämpötiloista ja märkäpukusäännöistä löydät Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä, kohdasta uintiosuus.

Mikäli märkäpukua ei saa käyttää, uinnissa on käytettävä asua joka on Triathlonliiton sääntöjen mukaan hyväksytty.

 

LISÄTANGOT

- Ainoastaan perinteiset ohjaustangot ovat sallittuja. Ohjaustankojen päät tulee olla tulpattuja

- Lisätangot ovat sallittuja, jos ne eivät ylitä jarrukahvojen ulointa linjaa.
- Lisätangot tulee olla tehdasvalmisteiset ja tehdasvalmisteisesti yhdistettynä toisiinsa.
- Jarrukahvoja ei saa liittää lisätankoihin.
- Lisätangon korkeimman kohdan ja kynärtukien matalimman kohdan korkeusero vaakasuunnassa ei saa olla yli 10 cm.
- Vesipulloja ei saa kiinnittää ohjaustankoon tai lisätankoon.

 

SÄÄRYSTIMET

Säärystimiä ei saa käyttää, jos märkäpuku on kielletty eli ilman märkäpukua uidessa ne ovat kielletyt! Niiden pukeminen vaihtopaikoilla 1 ja 2 on sallittua.

KILAPAILUNUMERO

Kilpailunumeron saa Vantaa Triathlonissa  pukea märkäpuvun alle.

ULKOPUOLINEN APU

SM-kisassa ei ole hyväksytty ulkopuolinenapu kisanaikana, esim. ulkopuolinen juotto, renkaan vaihto, lisävarusteiden (esim. lippalakki, aurinkolasit..) antaminen, eikä myöskään uimalasien tai uimalakin ottaminen kilpailijalta uinnin jälkeen, vaan kilpailija on vietävä ne vaihtopaikallaan olevaan laatikkoon.

            

PENALTYBOX

Penaltybox sijaitsee juoksuosuuden lopussa, jossa kärsitään ylituomarin määräämät rangaistukset, 10s pysähdyksellä penaltyboxissa. Penatlyboxissa on taulu jossa lukee rangaistujen kilpailijoiden numerot, joiden pitää siellä kyseinen 10s aikarangaistus kärsiä.

 

PALKINTORAHAT

 

SM-sprintti peesivapaassa kilpailussa on palkintorahaa kilpailun kolmelle nopeimmalle miehelle ja naiselle.

1. 1000 €

2.  600 €

3.  300 €

 

SM-Sprintti ikäsarjat  (Peesikielto)

SM-sprintti,  jossa ratkaistaan 18-29v, 30-34v, 35-39v, 40-44v, 45-49v, 50-54v, 55-59v, 60-64v, 65-69v, 70-74v, 75v+ sarjojen Suomenmestaruudet. Kilpailumatkat ovat uinti 750 m, pyöräily 20 km ja juoksu 5 km. Sarja on tarkoitettu kilpapyörille, myös aika-ajoa ja triathlonpyörät ovat sallittuja. Alla löytyy tarkempaa infoa säännöistä.

 

SM-ikäsarjan sprinttikilpailu on peesikieltokisa. Yksinkertaisesti tulkittuna tämä tarkoittaa sitä, että kilpailun pyöräilyosuudella takana tuleva pyöräilijä ei saa ajaa 10 metriä lähempänä edellä ajavaa kilpailijaa. Myös rinnakkain ajaminen on kielletty. Rangaistuksena käytetään  1min aikasakkoa, joka kärsitään juoksuosuudella.

Lisää peesikiellosta löytyy Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä.

 

Kilpailulisenssi: Jokaisella Suomen Triathlonliiton jäsenseuraan kuuluvalla jäsenellä, jolla on liiton jäsenmaksu (Suomisporttiin) maksettuna, on automaattisesti oikeus osallistua liiton alaisiin virallisiin kilpailuihin. Seuran + liiton jäsenmaksu sisältää kotimaan kilpailulisenssimaksun.

 

Tutustu  Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöihin

Märkäpuvun käyttö on sallittua mikäli veden lämpötila on alle 22 astetta. Märkäpuvun paksuus saa olla enintään 5 mm. Tarkempaa tietoa veden lämpötiloista ja märkäpukusäännöistä löydät Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä, kohdasta uintiosuus.

Mikäli märkäpukua ei saa käyttää, uinnissa on käytettävä asua joka on Triathlonliiton sääntöjen mukaan hyväksytty.

SÄÄRYSTIMET

Säärystimiä ei saa käyttää, jos märkäpuku on kielletty eli ilman märkäpukua uidessa ne ovat kielletyt! Niiden pukeminen vaihtopaikoilla 1 ja 2 on sallittua..

KILAPAILUNUMERO

Kilpailunumeron saa Vantaa Triathlonissa  pukea märkäpuvun alle.

ULKOPUOLINEN APU

SM-kisassa ei ole hyväksytty ulkopuolinenapu kisanaikana, esim. ulkopuolinen juotto, renkaan vaihto, lisävarusteiden (esim. lippalakki, aurinkolasit..) antaminen, eikä myöskään uimalasien tai uimalakin ottaminen kilpailijalta uinnin jälkeen, vaan kilpailija on vietävä ne vaihtopaikallaan olevaan laatikkoon.

PENALTYBOX

Penaltybox sijaitsee juoksuosuuden lopussa, jossa kärsitään ylituomarin määräämät rangaistukset, 10s /1min pysähdyksellä penaltyboxissa. Penatlyboxissa on taulu jossa lukee rangaistujen kilpailijoiden numerot, joiden pitää siellä kyseinen 10s / 1minaikarangaistus kärsiä.

            Pyöräilyosuuden peesisääntönä = 1min aikasakko joka kärsitään penaltyboxissa juoksuosuudella

SM-joukkueviestit sarjoissa yleinen, Nuoret ja Masters Lue ohjeet täältä

SM-Special triathlon  Lue ohjeet täältä.

Aikuinen & Lapsi sarjan ohjeita täällä

Perusmatka

(Uinti 1500m (2x750m), Pyörä 38km (4x9.5km) ja Juoksu 10km (2x5km))

Yleistä:

Kisassa on sarjat sekä naisille että miehille ja tuloksissa sarjat jaetaan vielä ikäsarjoihin (YL, 40., 50., 60., 70.,80..). Tuloksissa näkyvät loppuajan lisäksi myös eri osalajien osuusajat.

Kisaan osallistuminen ei edellytä minkään triathlonseuran jäsenyyttä eikä kilpailulisenssiä.

Perusmatkankilpailu on peesikieltokisa. Yksinkertaisesti tulkittuna tämä tarkoittaa sitä, että kilpailun pyöräilyosuudella takana tuleva pyöräilijä ei saa ajaa 10 metriä lähempänä edellä ajavaa kilpailijaa. Myös rinnakkain ajaminen on kielletty.

Pyöräilyosuuden peesisääntönä = 2min aikasakko joka kärsitään penaltyboxissa juoksuosuudella.

Lisää peesikiellosta löytyy Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä.

ULKOPUOLINEN APU

Kilpailussa ei ole hyväksytty ulkopuolinenapu kisanaikana, esim. ulkopuolinen juotto, renkaan vaihto, lisävarusteiden (esim. lippalakki, aurinkolasit..) antaminen, eikä myöskään uimalasien tai uimalakin ottaminen kilpailijalta uinnin jälkeen, vaan kilpailija on vietävä ne vaihtopaikallaan olevaan laatikkoon. Myös roskaaminen (mm. käytettyjen geelien tahallinen tiputtaminen pyöräreitille) kisaaikana on kielletty, josta seuraa 1min aikasakko penaltyboxissa juoksun aikana.

PENALTYBOX

Penaltybox sijaitsee juoksuosuuden lopussa, jossa kärsitään ylituomarin määräämät rangaistukset, 10s /2min pysähdyksellä penaltyboxissa. Penatlyboxissa on taulu jossa lukee rangaistujen kipailjoiden numerot, joiden pitää siellä kyseinen 10s / 2min aikarangaistus kärsiä.

Märkäpuvun käyttäminen on sallittua kaikissa näissä sarjoissa. Märkäpuvun paksuus saa olla enintään 5 mm. Tarkempaa tietoa veden lämpötiloista ja märkäpukusäännöistä löydät Suomen Triathlonliiton kilpailunjärjestäjän säännöt, kohdasta uintiosuus.

Perusmatkankisassa jaetaan palkinnot parhaille eri ikäsarjoissa.

Kaikkien osallistujien on tärkeää tutustua hyvin kilpailuohjeisiin, aikatauluihin ja reittikarttoihin jo ennen tapahtumapäivää. Lisäksi tapahtumapäivänä tulee osallistua kilpailuinfoon.

HUOM! Ilmoittaudu kisakansliaan viimeistään 1.30 h ennen omaa starttiasi. Kisakansliasta saat kisapussin, joka sisältää mm. kilpailunumerosi, Chipp-ajanottolaitteen, uimalakin, tarrat pyörääsi ja kypärääsi sekä erilaista mainosmateriaalia.

 

 

Ohjeita ensikertalaisille:

Uintiosuus:

Uinti on monelle triathlonin haastavin osuus.

Kaikkien on hyvä harjoitella uintia avovedessä ennen tapahtumaa, jotta tottuu avovedelle ominaisiin piirteisiin (huonompi näkyvyys vedessä, ei rataviivoja pohjassa vaan joutuu suunnistamaan pinnalta, aurinko, aallot yms.). Märkäpuvun käyttöä on hyvä kokeilla etukäteen.

Avoveden lisäksi triathlonuintiin tulee haastetta muiden uimareiden joukossa uimisesta. Etenkin uinnin alussa voi olla jopa hiukan ahdasta ja tulla pieniä kontakteja, mutta jo 50 - 100 m uinnin jälkeen eteneminen alkaa yleensä olla väljempää. Mikäli kuitenkin koet jännitystä / arkuutta muista osallistujista, voit lähdössä valita paikkasi ryhmän takarivistä tai jommastakummasta reunasta.

Uintiosuudella käden nostaminen pystyyn on merkki, että tarvitset apua. Uintireitillä on veneitä ja kanootteja huolehtimassa osallistujien turvallisuudesta.

Pyöräily:

Pyöräily tapahtuu edestakaisena 10km reittinä Vanhaa Lahdentietä pitkin. Tutustu reittikarttoihin ennen tapahtumaa. Pyöräilyreitti on suljettu autolijoilta. Huomioi kuitenkin kanssa kilpailijat äläkä tee äkkinäisiä ajolinjan muutoksia.

Triathlonissa on aina pakko käyttää kypärää!

Juoksu:

Juoksu tapahtuu kahtena kierroksena. Kierros alkaa Kuusijärven rantaa pitkin ja kulkee Vanhan Lahdentien ja Lahdenväylän ali kohti Päiväkumpua. Päiväkummusta palataan samaa reittiä takaisin Kuusijärvelle ja kierroksen lopuksi kierretään vielä kaunista rantatietä pitkin Kuusijärvi. Reitti on mukavan vaihteleva ja hiekka pohjainen.

Monelle ensikertalaiselle on erittäin haastavaa juosta heti pyöräilyn perään, joten tätä kannattaa kokeilla ennen tapahtumaa. Muutaman kisatapahtumaa edeltävän pyörälenkin jälkeen on hyvä lähteä juoksemaan mahdollisimman pian. Jo 5-10 min juoksu auttaa sopeutumaan tähän haastavaan vaihtoon. On myös hyvä muistaa, ettei kävely ole kiellettyä ja usein jo pienen kävelyn jälkeen jaksaa taas juosta uudella tarmolla.

Juoksuosuuden jälkeen maalisuoralla on lupa tuuletella ja maalissa voi onnitella itseään. Palautuminen on mukava aloittaa nauttimalla järjestäjien tarjoamasta huollosta, saunomalla ja pulahtamalla raikkaaseen järveen =)

Kilpakunto-, Kunto- ja Kokeile Triathlonia –sarjat

Kilpa-, Kilpakunto-, Kunto- ja Kokeile Triathlonia -sarjat ovat kaikille avoimia lähtöjä, eivätkä edellytä kuulumista mihinkään triathlonseuraan eikä kilpailulisenssiä.

Kilpakuntosarja (uinti 750 m, pyörä 20 km, juoksu 5km)

Tarkoitettu maantiekilpapyörän omistaville (tähän lasketaan kaikki pyörät joiden renkaiden leveys alle 26mm). Kilpa- ja Kilpakuntosarjojen lähdöt ovat ns. peesikieltolähtöjä. Yksinkertaisesti tulkittuna tämä tarkoittaa sitä, että kilpailun pyöräilyosuudella takana tuleva pyöräilijä ei saa ajaa 10 metriä lähempänä edellä ajavaa kilpailijaa. Myös rinnakkain ajaminen on kielletty. Lisää peesikiellosta löytyy Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistä.

Kuntosarja (uinti 500 m, pyörä 20 km, juoksu 5 km)

Tarkoitettu peruspyörille mm: maasto-, retki-, hybridi-, mummolapyörä ym. joiden renkaiden leveys on yli 26 mm. Renkaiden leveyden ollessa alle 26 mm, kilpailet kilpakuntosarjassa. Sähköpyörät ovat kuitenkin kielletyt.

Kokeile Triathlonia -sarja (uinti 200 m, pyörä 14 km, juoksu 2,5 km)

Sisältää lyhyen uinnin ja muutenkin lyhemmät matkat ja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla triathlonia!

 

Ohjeita kuntoilijoille / ensikertalaisille:

Kilpakuntosarja on enemmän oman mielen mukaan tiukkaa kisaamista ja kuntosarjat ovat enemmän rentohenkisiä lähtöjä, joissa tavoitteena ei ole hampaat irvessä kilpaileminen, vaan triathlonista nauttiminen ja itsensä voittaminen. Ja eihän pieni naapurin kanssa kisailukaan ole niissäkään kiellettyä ;)

 

Kaikissa sarjoissa on sarjat sekä naisille että miehille ja tuloksissa sarjat jaetaan vielä ikäsarjoihin (YL, 40, 50, 60, 70.., ). Tuloksissa näkyvät loppuajan lisäksi myös eri osalajien osuusajat.

 

Märkäpuvun käyttäminen on sallittua kaikissa näissä sarjoissa.

 

Kaikkien osallistujien on tärkeää tutustua hyvin kilpailuohjeisiin, aikatauluihin ja reittikarttoihin jo ennen tapahtumapäivää. Lisäksi tapahtumapäivänä tulee osallistua kilpailuinfoon.

HUOM! Ilmoittaudu kisakansliaan viimeistään 1.30 h ennen omaa starttiasi. Kisakansliasta saat kisapussin, joka sisältää mm. kilpailunumerosi, Chipp-ajanottolaitteen, uimalakin, tarrat pyörääsi ja kypärääsi sekä erilaista mainosmateriaalia.

Uintiosuus:

Uinti on monelle triathlonin haastavin osuus. Kuusijärven kilpailussa on tämän vuoksi eri sarjoja kuntoilijoille: mm. Kokeile Triathlonia sarjassa uinti on vain 200 m, kun Kuntosarjassa se on 500 m ja Kilpakuntosarjassa 750 m.

Kaikkien on hyvä harjoitella uintia avovedessä ennen tapahtumaa, jotta tottuu avovedelle ominaisiin piirteisiin (huonompi näkyvyys vedessä, ei rataviivoja pohjassa vaan joutuu suunnistamaan pinnalta, aurinko, aallot yms.). Mikäli suunnittelet märkäpuvun käyttöä, on sitäkin hyvä kokeilla etukäteen.

Avoveden lisäksi triathlonuintiin tulee haastetta muiden uimareiden joukossa uimisesta. Etenkin uinnin alussa voi olla jopa hiukan ahdasta ja tulla pieniä kontakteja, mutta jo 50 - 100 m uinnin jälkeen eteneminen alkaa yleensä olla väljää. Mikäli kuitenkin koet jännitystä / arkuutta muista osallistujista, voit lähdössä valita paikkasi ryhmän takarivistä tai jommastakummasta reunasta.

Uintiosuudella käden nostaminen pystyyn on merkki, että tarvitset apua. Uintireitillä on veneitä ja kanootteja huolehtimassa osallistujien turvallisuudesta.

Pyöräily:

Pyöräily tapahtuu edestakaisena noin 7 km reittinä Vanhaa Lahdentietä pitkin. Reittiä kierretään kolme kierrosta. Reitti on suljettu muulta liikenteeltä. Se on erittäin turvallinen ja mukavasti vaihteleva pienine mäkineen. Triathlonissa on aina pakko käyttää kypärää! Tutustu reittikarttoihin ennen tapahtumaa.

Juoksu:

Juoksu tapahtuu kauniilla rantareitillä (2.5km), joka kiertää Kuusijärveä. Reitti on mukavan vaihtelava ja hiekkapohjainen. Monelle ensikertalaiselle on erittäin haastavaa juosta heti pyöräilyn perään, joten tätä kannattaa kokeilla ennen tapahtumaa. Muutaman kisatapahtumaa edeltävän pyörälenkin jälkeen on hyvä lähteä juoksemaan mahdollisimman pian. Jo 5-10 min juoksu auttaa sopeutumaan tähän haastavaan vaihtoon. On myös hyvä muistaa, ettei kävely ole kiellettyä ja usein jo pienen kävelyn jälkeen jaksaa taas juosta uudella tarmolla.

Juoksuosuuden jälkeen maalisuoralla on lupa tuuletella ja maalissa voi onnitella itseään. Palautuminen on mukava aloittaa nauttimalla järjestäjien tarjoamasta huollosta, saunomalla ja pulahtamalla raikkaaseen järveen.

 

           Joukkueviesti

                      Joukkueviestissä on kaksi sarjaa aikuisille:

                      1. Joukkueviesti lyhyt "sprintti" (uinti 500m – pyörä 20km – juoksu 5km)

                      2. Joukkueviesti pitkä "perusmatka" (uinti 1500m – pyörä 40km – juoksu 10km)

                      Sarjat lapsille:

                      Joukkueviesti lapsille ja nuorille sarjoissa alle 11v, 13v ja 15v (uinti 200m – pyörä 7km – juoksu 2.5km)

                      Joukkuekilpailussa yksi ui, toinen pyöräilee ja kolmas juoksee, vaihtokapulana toimii ajanotto chippi.

                      Joukkueviesteissä pyöräilyosuudella on peesauskielto.

           HUOM! Joukkueviestissä miesten / poikien joukkueessa voi olla naisia / tyttöjä. Sekajoukkueet kisaavat miesten / poikien sarjoissa!

Lasten sarjoissa kaikkien joukkueen jäsenten pitää olla alle kyseisen sarjan ikäryhmän eli nuorempia saa olla vanhempien joukkueissa - ei tosinpäin!

             Aquathlon ja Duathlon

                       Vantaa Triathlonissa 2020 on mukana uutuutena myös Aquathlon- ja Duathlon sarjat

                       Aquathlon (juoksu 2.5km + uinti 500m + juoksu 5km)

                       Duathlon (juoksu 2.5km + pyöräily 20km + juoksu 5km)

                       Molemmissa sarjoissa mennään peesikielto säännöillä eli on pidettävä 10m välimatka edellä menevään.

                       Kaikenlaiset (ei kuitenkaan sähköiset) pyörät ovat sallittuja molemmissa lähdöissä.

                       HUOM! Molemmat sarjat kokoontuvat 15min ennen omaa starttiaa uinnin lähtökarsinaan, josta heidät ohjataan

                                         Aquathlon ja Duathlon starttiin ja annetaan vielä ohjeet kisojen kulkuun. Kisaviikolla tulee vielä tarkempaa

                                         ohjastusta sarjojen kisankulusta.

           Lastensarjat

Lastensarjat on tarkoitettu nuorille lajin harrastajille sekä uusille kokeilijoille. Sarjat ovat tytöt / pojat alle 9-, 11-, 13-, 15 -vuotiaat.

                    

                     

                    Matkat:

                    - Alle 9v (2011-2012 syntyneet)  uinti 100 m, pyörä 3.5 km ja juoksu 1 km

                    - Alle 11v (2009-2010 syntyneet) uinti 100 m, pyörä 3.5 km ja juoksu 1 km

                    - Alle 13v (2007-2008 syntyneet) uinti 200m, pyörä 5km ja juoksu 1km

                    - Alle 15v (2005-2006 syntyneet) uinti 300 m, pyörä 7 km ja juoksu 2.5 kkm "peesivapaa kisa"

                       Nuorten Suomen cupin ohjeet täältä Suomen cup on peruttu vuodelta 2020

 

Lasten sarjoissa 9-13v Uintiin riittää uimahousut, pyöräilyyn jarrullinen toimiva pyörä (Huom! kts. alta ohje 11v ja 13v sarjan pyöriin) sekä kypärä ja juoksuun lenkkarit. Pyöräillä ja juosta voi vaikka pelkässä uima-asussa, tosin ainakin kylmällä kelillä asun päälle on mukava pukea vaatetta. Pääasia lastensarjoissa on, että urheileminen on hauskaa!

 

HUOM!

Triathlonliiton nuorten cupin sarjoissa 11v ja 13v

Kaikki lisätangot ovat kiellettyjä. Vain tavanomainen kilpapyörän (myös maastopyörän ja tavallisen pyörät tangot ovat sallittuja) ohjaustanko sallitaan.

Ristitilanteessa Tangon tavanomaisuuden määrittää kilpailun ylituomari.

Myös ns. triathlon- ja aika-ajopyörä sekä levykiekot ja profiililtaan yli 55mm korkeammat vanteet ovat kiellettyjä, vaikka kyseessä olisi peesikieltokilpailu.

          HUOM! 15v sarja on peesivapaa kilpailu ja tarkoitettu kilpapyörille (myös tavalliset- ja maastopyörät ovat sallittuja, triathlon- 

          ja aika-ajopyörät eivät ole sallittuja, lue alta tarkemmat ohjeet säännöistä.

          Sarjan lähtö on peesivapaa eli näissä lähdöissä on peeisivapaan kilpailun säännöt. Peesivapaus asettaa joitakin rajoituksia pyörän

          suhteen. Nämä rajoitukset löytyvät Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöistäNuorten Cupin säännöt

          Reitit ovat selkeät ja turvalliset.

          Triathlonliiton säännöistä kohta 14. Peesivapaat kilpailut:

                      - Ainoastaan perinteiset ohjaustangot ovat sallittuja. Ohjaustankojen päät tulee olla tulpattuja

                      - Lisätangot ovat sallittuja, jos ne eivät ylitä jarrukahvojen ulointa linjaa.

                      - Lisätangot tulee olla tehdasvalmisteiset ja tehdasvalmisteisesti yhdistettynä toisiinsa.

                      - Jarrukahvoja, eikä vaihdevipuja saa liittää lisätankoihin

                      - Lisätangon korkeimman kohdan ja kyynärtukien matalimman kohdan korkeusero vaakasuunnassa ei saa olla yli 10 cm.

                      - Vesipulloja ei saa kiinnittää ohjaustankoon tai lisätankoon.

                      - Korkeaprofiiliset vanteet saavat olla enintään 55mm korkeita.

                      - Levykiekon käyttö on kielletty.

           KILAPAILUNUMERO

           Kilpailunumeron saa Vantaa Triathlonissa  pukea märkäpuvun alle.

© 2017 TriForFun, Triff Oy, Soidintie 8, 00700 Helsinki

info@triforfun.fi
Marko Riitijoki 050 337 7537