top of page

2020 Kilpailun Peruuntuminen

Helsinki City Triathlon ilmoittautuneille on lähetetty tarkemmat ohjeet sähköpostilla 13.4.2020.

Helsinki City Triathlon -tapahtuma valitettavasti perutaan tänä vuonna.

Pahoittelemme, että joudumme tekemään tämän päätöksen. Tämän hetkisessä Korona-virus tilanteessa näemme tämän ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi. Vaikka kisa olisikin voitu pitää sovittuna ajankohtana 16.8, niin emme usko, että se olisi ollut taloudellisesti järkevää toteuttaa. Halusimme tehdä päätöksen peruutuksesta jo nyt, mahdollisimman ajoissa, ja tiedottaa tästä tapahtuman osallistujille, yhteistyökumppaneille ja Helsingin kaupungille.

Tarjolla on seuraavat kolme vaihtoehtoa ja valinta tulee tehdä 30.6.2020 mennessä:

 

1. Siirto vuoden 2021 tapahtumaan 

Saat vuoden 2020 ilmoittautumismaksun suuruisen alennuskoodin, jolla voit ilmoittautua ensi vuoden tapahtumaan, kun tapahtuman ilmoittautuminen avataan (alustavasti 1.1.2021).

2. Siirto vuoden 2020 Vantaa Triathlon -tapahtumaan

Saat alennuskoodin, joka vastaa Helsinki City Triathlonin ilmoittautumismaksuasi.  Voit käyttää tuon alennuskoodin ilmoittautuessasi tämän vuoden Vantaa Triathloniin. Vantaa Triathlon tapahtuma on siirretty järjestettäväksi 15-16.8.2020. Tapahtuma paikkana on Vantaan Kuusijärvi. Lisätietoa tapahtumasta: https://www.triforfun.net/vantaa-triathlon

3. Vuoden 2020 Helsinki City Triathlon -tapahtuman osallistumismaksustasi palautetaan 50%.

Verkkopankkimaksuissa rahan palautusta varten Paytrail pyytää teiltä tilinumeron sähköpostitse. Luottokorttimaksut palautuvat suoraan luottokortille.

Huom! Jos olet maksanut tämän vuoden Helsinki City Triathlon -tapahtuman ilmoittautumisesi liikuntaedulla, osallistumismaksun palauttaminen ei ole mahdollista ja valittavana on vain joko vaihtoehto 1 tai vaihtoehto 2.

 

Tiedoksi vielä, että Helsinki City Triathlon -tapahtumaan kaavailtu SM-joukkueviesti tulee todennäköisesti siirtymään vuoden 2020 Vantaa Triathlonin yhteyteen. Tästä on tulossa varmistusta pikapuoliin.

bottom of page