Kilpailuinfosivu Vantaa Triathlon 2021
HUOM! 2022 infot päivittyvät tänne kesäkuun alussa.

Tänä vuonna covid-19 takia ei pidetä kisainfoja kisapaikalla vaan tänne kilpailuinfo sivulle päivittyy kisaan liittyvää kisainfo, reitti, ym. asiaa, sekä kisainfoon suunnitellut materiaalit jne. löytyvät luettavina ja kuunneltavina täältä. Kilpailupaikalle tulee myös kisainfopiste (kisakanslian taakse), mistä voit käydä kysymässä kisaan liittyvistä asioista, jos joku asia on sinulle epäselvä. Kisainfopisteessä on henkilökuntaa paikalla: La klo 8:45-9:30, 10-10:30, 10:45-11:15, 12-13, 14:30-14:45 ja 16:30-16:45 ja Su klo 8:30-9, 9:30-9:45, 10:30-10:45, 11:30-11:45 ja 12:30-13:00.

 

Tutustu myös tapahtuman Covid19 sivuun

Tapahtuman kilpailuinfo ja muu materiaali

SM-peesivapaa, SM-ikäsarja, 15v, Perusmatka ja Puolimatka

Kisainfo video    Materiaalissa olevat aikataulut ovat lopulliset, mutta tarkista lähtöaikasi vielä lähtölistasta. 

Kisainfomateriaali

Kilpakunto-, kunto- ja kokeiletriathlonia.

Kisainfo video  Materiaalissa olevat aikataulut ovat lopulliset, mutta tarkista lähtöaikasi vielä lähtölistasta.

Kisainfomateriaali

Karttoja yllä oleviin materiaaleihin

Vuoden 2021 kartat

Special triathlon sivut täältä  

Lasten sarjojen ohjeita täältä   Huom! 11v tyttöjen lähtöaika on muuttunut 5min myöhäisemmäksi eli tapahtuu klo 9:25

Aikuinen + lapsisarjan  ohjeita täältä

Joukkueviestien ohjeita täältä

Tapahtuman sarjakohtaisiaohjeita täältä

Video-opastausta kisakansliasta saataviin ajanotto-chippiin, kisanumeroon ja kisatarroihin Vuodelta 2020, mutta sama ohje toimii tänäkin vuonna,  vaihtoaluepussi on vaan tänä vuonna valkoinen.

Triathlonliiton kilpailusäännöt, jotka koskevat etenkin SM-sarjoja, perusmatkaa, puolimatkaa ja myös sarjaa 15v (15v sarjassa mennään myös peesivapailla säännöillä).

SM-sarjoille tapahtuman ylituomari pitää sääntö zoomin torstai-iltana. SM-kisaajille lähetetään linkki tähän zoomiin ja sen aloitus aika.

HUOM! Tapahtumassa on käytössä Rollingstartit alta löydät lisäinfoa.

PERUSMATKAN JA PUOLIMATKAN OHJEITA

Perusmatkalla ja Puolimatkalla on ns. oma juomapiste juoksureitillä. Pisteeseen on mahdollista jättää oma juomapullo, joka sijaitsee n. 200m ja 5.2km kohdalla, puolimatkalla lisäksi 10.5km ja 15,75km kohdalla. Siinä on meidän normaali juomahuoltopiste ja sitä vastaapäätä on pöydät jotka on merkattu perusmatkan ja puolimatkan kilpailijoiden juomahuoltopisteeksi. Piste löytyy täältä videolta

Puolimatkan pyöräilyn juoma- (vettä juomapulloissa ja urheilujuomaa mukeissa) ja ruokahuoltopiste (banaania ja suolakurkkuja) sijaitsee reitin eteläpäässä täällä: jossa on myös pöytä mihin voit jättää oman juomapullosi.

WC

Puolimatkalla ja perusmatkalla on bajamaja käytössä juoksuosuudella, joka sijaitsee juoksureitin alussa n. 150m vaihtopaikalta  ja 50m ennen ensimmäistä juomahuoltopistettä ja se on käytössä siis myös n. 5,2km, 10.5km, 15.75km kohdalla. Puolimatkalla on bajamaja käytössä myös pyöräilyosuudella, joka sijaitsee ennen juoma- ja ruokahuoltopistettä täällä.

​​

LÄHTÖLISTAT

TULOKSET löytyvät kisanjälkeen täältä.

Reitti videot

 

​Perusmatkan 2x5km juoksureitti ja sama reitti Puolimatkalla  4x5.25km eli puolimatkan kääntöpaikka siirtyy 125m pidemmälle.

 

https://m.youtube.com/watch?v=XIOR8W0aJr4

 

5.25km pyöräreitti (SM-peesivapaissa sarjoissa sprintti 4x5.25km)

https://m.youtube.com/watch?v=BR1FknTsfIc&t=1s

 

2.5km juoksu reitti, jota kierretään 1-2 kierrosta

https://m.youtube.com/watch?v=TVS19LelDxE

 

1km juoksureitti

https://m.youtube.com/watch?v=iO6ZAvQ-lj4

 

 

HUOM!  Tapahtumassa on käytössä (peesivapaita sarjoa (SM-avoin ja 15v-sarja) ja lastensarjoa lukuunottamatta) rollingstartit.

                   Rollingstartti tarkoittaa sitä, että lähdöt veteen tapahtuvat jonossa 2 metrin turvavälein ja enintään 50 hengen ryhmissä. Aika

                   lähtee jokaiselta käyntiin, kun kilpailija ylittää ajanottomaton! Kilpailijat ovat jonossa 2 metrin välein ja ajanottomatto mistä

                   aika lähtee käyntiin sijaitsee rannalla noin 2 metriä vedestä. Rannalla uintiosuudesta vastaava henkilöstö ohjaa jonon (jonojen)

                   syntymistä.

Kisapäivän aikataulut löytyvät täältä 

 

 

 

​PALKINTOJEN JAKO

Palkintojen jako seremonioita ei pidetä, vaan palkinnot ovat haettavissa  myöhemmin osoitetusta paikasta kisa-alueella (rannan jäätelökioskin vierestä).

​Palkintoja jaetaan tänä vuonna lasten- ja nuortensarjoissa sekä SM-sarjoissa kolmelle parhaalle sarjoittain. Lisäksi puoli- ja perusmatkalla jaetaan palkinnot sarjojen nopeimmalle, sekä kilpakuntosarjan nopeimmalle miehella ja naiselle.                   

KILPAILUKANSLIA

Sijaitsee Kuusijärven yläkentällä, ohjastus kylteillä. Kisakanslia on auki perjantaina klo 18-20, jolloin toivotaan mahdollismman monen jo noutavan kisanumeronsa ja näin ei tarvitse enää kisapäivänä käydä kisakansliassa. Lauantaina kisakanslia on auki klo 7.30-17.00 ja sunnuntaina klo 7:30-15.00

Kilpailijoiden ja katsojiien parkkipaikat

Osoitteessa Mittalinja 1 (n. 1 km Kuusijärveltä Helsinkiin päin). Parkkipaikat on viitoitettu ylimääräisillä P-kylteillä.

Ensiapupiste

Kisatorin läheisyydessä olevassa Suomen punaisen ristin autossa.

Pukuhuoneet ja narikka
Kuusijärven puku- ja peseytymistilat ovat kilpailijoiden käytössä, jos niissä nykyisten rajoitusten mukaisesti on tilaa. Niihin pääset vain kysymällä lupaa siitä kahvilan kassoilta ja näyttämällä kilpailunumerosi. Aluehallintoviraston suositus on, että puku- ja pesuhuonetiloja ei käytetä ja näin toivomme kaikkien toimivan!

 

Tavarasäilytykseen meillä on Triathlon Vantaa -seuran vastaama vartioitu narikka, mihin voit jättää tavarasi kilpailun ajaksi. Narikan hinta on 3e, ota mukaan tasaraha! Narikka sijaitsee matkalla kisakansliaan oikealla olevan nurmikko alueen yläosassa