top of page

TAPAHTUMAN SÄÄNNÖT, ILMOITTAUTUMISTIETOJEN MUUTOKSET JA OSALLISTUMISTEN SIIRROT, SIIRTOTURVAMAKSU SEKÄ SUOSTUMISET

Säännöt 

6.12.2022 alkaen kaikki Vantaa Triathlon –tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan alla olevia sääntöjä koskien mm.  osanotonsiirtoa, peruuttamista ja rahanpalautusta.  

Vantaa Triathlonin vastuullisena järjestäjänä toimii TriFF Oy 

  

Osallistumisen peruutus 

Ilmoittautumisen ja osallistumismaksun suorittamisen jälkeen osallistumista ei voi peruttaa eikä osallistumismaksua palauteta. 

Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse info@vantaatriathlon.fi, jotta voimme vapauttaa paikan lähtölistalta muille halukkaille. 

Viimehetken peruutuksesta (tapahtumapäivänä) ei tarvitse ilmoittaa erikseen (noutamattomat kilpailunumerot poistetaan lähtölistalta automaattisesti). 

  

Osallistumisen ja omien tietojen muuttaminen 

Ilmoittautumisen voi muuttaa toiseen sarjaan, lähtöön tai toiselle henkilölle suorittamalla muutosmaksun. Muutosmaksu on aikuistensarjoissa 10 €  ja Lasten- sekä nuortensarjoissa (9-15v) 5 €. Siirroista halvemmasta sarjasta kalliimpaan peritään muutosmaksun lisäksi osallistumismaksujen erotusta vastaava summa ja mahdollinen hintaportaan muutos. Tarvittaessa ole yhteydessä info@vantaatriathlon.fi  

  

Omien tietojen muuttaminen:  

Kirjaudu OMAAN ILMOITTAUTUMISPROFIILIISI tunnuksilla, jotka olet saanut ilmoittautumisen  yhteydessä sähköpostiisi ja muokkaa tietoja. 

  

Sarjan tai kilpailumatkan muuttaminen (esimerkiksi kilpakuntosarjasta perusmatkalle): 

 1. Kirjaudu ilmoittautumisprofiiliisi. 

 1. Valitse "osallistumisen siirto/matkan vaihto". 

 1. Saat järjestelmästä koodin, jolla teet uuden ilmoittautumisen uuteen sarjaan. 

 1. Sarjan vaihdossa vanha ilmoittautumisesi ja käyttäjätunnuksesi poistuu. Ilmoittaudut siis uudelleen haluamaasi sarjaan, saamallasi alennuskoodilla. 

 1. Täytä ja hyväksy osallistujatiedot. 

 1. Siirry kassalle 

 1. Maksaminen -sivun alussa on paikka koodille, jonka sait vaiheessa 3. Kirjoita koodi kenttään ja paina 'Käytä koodi'. 

 1. Viimeistele uuteen sarjaan ilmoittautuminen ilmoittautumisjärjestelmän ohjeiden mukaan. 

  

Osallistumisoikeuden siirtäminen toiselle henkilölle: 

Osallistumisoikeuden siirtäminen toiselle tehdään omassa profiilissa klikkaamalla kohtaa "Siirrä osallistuminen". Saat tällöin automaattisesti sähköpostiisi koodin, mitä toinen henkilö käyttää omaan ilmoittautumiseensa. Tapahtumaan ilmoittautuva henkilö tekee ilmoittautumisen normaalisti järjestelmän kautta ja syöttää alennuskoodin koodin kassavaiheessa. Jäljelle jää maksettavaksi yllä mainittu muutosmaksu ja mahdollinen hintaportaan muutos.  

Huom! Liikuntaedulla maksettua osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle, koska liikuntaetu on henkilökohtainen etuus.

Huom! Sarjan vaihtaminen tai siirrot eivät ole mahdollista oman profiilin kautta 7.6. jälkeen! Vaihtomahdollisuuksia voi kysyä kilpailupäivinä kisakansliasta sen aukioloaikoina pe klo 18-20 ja la klo 7.30- 17.00 sekä su klo 7:30 alkaen.  

 

Osallistumisen siirtäminen siirtoturvamaksulla

Mikäli olet maksanut siirtoturvamaksun ilmoittautumisen yhteydessä, olet oikeutettu siirtämään osallistumisesi seuraavalle vuodelle. Lääkärintodistusta ei tarvita. Lähetä siirtoturvailmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@vantaatriathlon.fi viimeistään ennen oman lähtösarjasi starttia ja kirjoita viestin aiheeksi "Osallistumisensiirto siirtoturvalla"  

 Vuoden 2024 tapahtuman ilmoittautumisen alettua kaikille vuodelta 2023 siirtyneille lähetetään sähköpostitse ohjeet ilmoittautumisen vahvistamiseksi vuoden 2024 tapahtumaan. 

Siirtoturvamaksun hinnat ovat:  

 • 6 € Lasten ja nuorten sarjoissa 9-15v. Ja lastenviesti. 

 • 12 € Kokeile-, kunto-, kilpakunto- ja aikuinen + lapsi sarjassa, sekä aikuisten lyhyessä joukkueviestissä. 

 • 18 € SM-sarjoissa (sprintti ja sm-joukkueviesti, perusmatkalla ja aikuisten pitkässä joukkueviestissä. 

 • 22 € Puolimatkalla  

    Huom! Siirtoturvamaksua ei voi maksaa liikuntaedulla ole tarvittaessa yhteyksissä info@vantaatriathlon.fi

Force Majeure 

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, järjestäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa ilmoittautumismaksuja. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle. 

 

Kilpailuun ilmoittautunut henkilö antaa suostumuksensa seuraaviin asioihin: 

 • Kilpailun järjestäjä ja Suomen Triathlonliitto saavat julkaista kilpailun osallistujalistan ja tulokset kilpailujulkaisussa, internetissä sekä tiedotusvälineille lähettävässä tiedotteessa. 

  

 • Internetissä julkaistavissa tuloksissa ja osallistujalistoissa mainitaan kilpailijan etunimi, sukunimi, ikäluokka, sukupuoli, kilpailijan edustama seura sekä sijoitus kilpailussa. 

  

 • Kilpailusta otettuja kuvia ja videoita saa julkaista kilpailun järjestäjän, Suomen Triathlonliiton, tiedotusvälineiden sekä liikuntaan ja urheiluun liittyvien toimijoiden julkaisuissa ja internetsivuilla. 

  

 • Kuvia (maaliintulokuvia ja yleiskuvia) laitetaan tapahtuman jälkeen nettiin katsottavaksi. Painokelpoisten tiedostojen käyttämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä järjestäjään. Aikaisempien vuosien kuvia ja videoita löytyy täältä. 

 
Vakuutusturva

Kilpailijoita ei ole vakuutettu kisajärjestäjän tai Triathlonliiton toimesta, vaan jokaisen osallistujan tulee huolehtia omasta vakuutusturvastaan oman 

harkintansa mukaan. TriFF Oy:llä on sen tuottamissa tapahtumissa voimassa oleva järjestäjän vastuuvakuutus. Osallistujat osallistuvat tapahtumaan   

omalla vastuulla.

 
Kilpailunsäännöt

Kilpailussa noudatetaan soveltuvin osin ETU:n ja ITU:n kansainvälisiä triathlonin sekä Suomen Triathlonliiton kilpailusääntöjä ellei kilpailuohjeessa ole toisin mainittu. Suomen Triathlonliiton kilpailusäännöt

Noudatettavien kilpailusääntöjen ja -ohjeiden lisäksi tapahtumanjärjestäjä voi antaa lisäohjeita tai määräyksiä, joita osanottajat ovat velvollisia noudattamaan. Tapahtumanjärjestäjä pidättää lisäksi jälkikäteisen oikeuden muuttaa itse antamiaan ohjeita tai määräyksiä.Tapahtumanjärjestäjällä on vapaa ja täysi käyttöoikeus kilpailussa ja tapahtumassa järjestäjän toimesta otettuihin kuviin ja videoihin.

 

bottom of page