TriForFun uutiskirjeet

 

SEURAAVA VANTAA TRIATHLONIN HINTAPORRAS VAIHTUU 14.3!

Vielä ehdit ilmoittautua edullisemmin mukaan!

VANTAA TRIATHLON PIDETÄÄN 12-13.6.2021 KUUSIJÄRVELLÄ

Tapahtuman varapäivät ovat 21-22.8.2021, jos vallitsevan Korona tilanteen johdosta ei tapahtumaa vielä kesäkuussa voida järjestää. Päätös mahdollisesta siirrosta elokuulle on tarkoitus tehdä pääsiäiseen mennessä.

Vantaa Triathlonin 10-vuotiskisa pidetään lauantaina 12.6 ja sunnuntaina 13.6 Vantaan Kuusijärvellä (varapäivät ovat 21-22.8).

​​​Vantaa Triathlon täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Ensimmäinen Vantaa Triathlon pidettiin heinäkuussa 2012 ja tapahtumassa kisattiin mm. sprintin Suomenmestaruuksista.

Tapahtumaa järjestettiin aluksi yksipäiväisenä ja nyt viimeiset 5 vuotta se on ollut kaksipäiväinen tapahtuma. Ensimmäiset Triathlonkilpailut Kuusijärvellä on järjestetty jo 80-luvun puolivälissä.

Kuusijärvellä pidetään tänäkin vuonna vauhdikasta menoa 12-13.6.2021, kun eri-ikäiset triathlonistit ottavat mittaa itsestään ja toisistaan.

Vantaa Triathlonissa on Suomenmestaruus Sprinttikisan lisäksi sarjoja kaikille: kuntoilijoille, tosissaan kisaaville sekä lapsille ja nuorille. Matkojakin on monia, muun muassa kokeile triathlonia -sarjan minimatkat, sprintti- ja perusmatka, sekä uutuutena puolimatka (uinti 1.9km, pyörä 90km ja juoksu 21km)

​Joukkueviestissä on omat sarjansa aikuisille (lyhyt ja pitkä) sekä lapsille ja nuorille. Joukkueviestissä yksi ui, toinen pyöräilee ja kolmas juoksee. Joukkueessa voi olla sekaisin miehiä ja naisia tai tyttöjä ja poikia, mutta tällaiset sekajoukkueet kisaavat miesten/poikien sarjoissa. Lasten sarjoissa kaikkien joukkueen jäsenten tulee olla korkeintaan niin vanhoja kuin joukkueen ikäsarja. Nuoremmat voivat osallistua omaa ikäänsä vanhempien sarjoihin.

​Vantaa Triathlon on myös Suomen cupin osakilpailu kaikissa sarjoissa. Lisätietoja Suomen Cupista täältä

Vantaa Triathlonissa on mukana myös aikuinen + lapsi sarja, jossa aikuinen ja lapsi suorittavat yhdessä triathlonin.

​Vantaa Triathlonissa kilpaillaan myös Live Special-triathlonin Suomenmestaruuksista.

​Vuoden 2021 uutuutena on Puolimatka (uinti 1.9km, pyörä 90km ja juoksu 21km)

 

Lisätietoja ja ilmoittuminen täältä

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

TRIFIT:n vuoden 2021 HELMIKUUN harjoitustarjonta on avattu.

Lisätietoja täältä:

​Helmikuussa on tarjolla juoksuharjoituksia, joista voit valita 1x tai 2x viikossa harjoitukset.
Harjoitukset lähtevät käyntiin torstaista 4.2 ja päättyvät sunnuntaihin 28.2.

Voit vapaavalintaisesti valita missä viikon harjoituksissa käyt (torstai, lauantai tai sunnuntai) ja päivää voit vaihtaa vaikka viikoittain. Harjoitus sisältää monipuolista juoksua ja lihaskuntoa.

Harjoituksiin ilmoittautumiset täältä
 

HINNAT:
1x viikossa harjoituksen hinta on 30e/kk
2x viikossa harjoituksen hinta on 46e/kk

 

TriFit / Htu Stadi Uintiharjoitukset tulevat mukaan ohjelmaan heti, kun saadaan tietoa uimahallien aukeamisesta.

 

T. TriFit

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vantaa Triathlon kisasivut ja ilmoittautuminen avataan 21.12 joulun tarjousportaalla.

Liikuntaedeuilla ilmoittautuminen on silloin myös auki.

Puolimatkan ilmoittautuminen avataan vasta 1.1.2021.

Mukana ovat tutut sarjat:

- Sm-Sprintti

- Perusmatka

- Special triathlon

- Kilpakunto

- Kuntosarja

- Kokeilesarja

- Lasten ja Nuorten sarjat

- Aikuinen + Lapsi sarja

- Joukkueviesti aikuisille ja lapsille.

- UUTUUTENA PUOLIMATKA

Helsinki City Triathlon (22.8) on suunnitelmissa avata helmikuun alussa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

TriFit Treeniryhmät

TriFit treenitarjonta löytyy täältä

Tarjolla on: Uintia (tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin) ja Juoksua (torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin)

Kolmen kuukauden (lokakuu-joulukuu) harjoitusjaksoon ilmoittautuminen on auki.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ensi vuonna Vantaalla kisataan 12-13.6.2021.

Uutena matkana viikonlopulle ollaan mietitty puolimatkaa, jota meiltä onkin jo vuosia kyselty.

Uinti olisi kahtena kierroksena, pyöräily (ainakin ensimmäisellä kerralla) neljänä kierroksena ja juoksu kolmena-neljänä kierroksena.

Ensimmäisenä vuonna otettaisiin alustavasti mukaan n. 250-300 kisaajaa.

Tutut normi sarjat ja matkat ilmanmuuta pysyvät myös mukana.

Kuusijärven parkkipaikkaahan tullaan tulevina vuosina laajentamaan, joka kivasti antaa näitä lisämahdollisuuksia =)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VANTAA TRIATHLON 2020 KIITTÄÄ !

Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille kisaajille, toimitsijoille, yhteistyökumppaneille ja Vantaan Kaupungille.

Yhdessä saatiin taas loistava ja onnistunut tapahtuma pidettyä Vantaan Kuusijärvellä.  Haasteitahan tämä kevät ja kesä ovat meille kaikille teettäneet,  kuten teetti myös tapahtuman järjestelyjen suhteen.  Tapahtumaahan jouduttiin kesäkuulta siirtämään eteenpäin tänne elokuulle ja vasta muutamaa päivää ennen tapahtumapäiviä alettiin olla varmoja, että kisa pysytään varmasti järjestämään.  Jonkin verranhan nykytilanteesta johtuen tapahtumassa oli muutoksia mm. rollingstartit ja kisainfojen puuttuminen sekä hygienia toimintojen korostaminen. Kiitoksia tuli kisapaikalla todella monelta, että kisa pystyttiin järjestämään ja laji-ihmiset pääsivät tänäkin vuonna täällä Vantaalla kisaamaan.

Tapahtumassa oli kisaajia noin 1100, toimitsijoita lähiseuroista noin 130 / päivä ja startteja kahden päivän aikana oli 26.

Vantaalla kohtasivat aikaisempien vuosien tapaan myös lajin kärkinimet Sprinttimatkan SM-kisan merkeissä niin aikuisissa, nuorissa kuin ikäsarjoissakin.  SM-peesivapaiden sarjojen avoimen luokan nopeimmat miehet olivat: 1. Henrik Goesch Turun Urheiluliitto,  2.Timi Malinen Triathlon Suomi ja 3. Veikka Saren Someron Esa. Naisten avoimen luokan nopeimmat olivat: 1. Tiina Pohjalainen Triathlon Suomi, 2. Heini Hartikainen SKB Raicing Triathlon Team ja 3. Julia Kekkonen Triathlon Vantaa. Vantaalla kisattiin myös SM-joukkueviestit sarjoissa yleinen, Nuoret ja Masters. Yleisen sarjan kolme parasta olivat: 1. Triathlon Suomi, 2 Turun Urheiluliitto ja 3. Aqua Plus Triathlon. Nuorten sarjan kolme parasta olivat: 1. Turun Urheiluliitto, 2. Triathlon Team 226 ja Triathlon Vantaa. Masters sarjoissa parhaat olviat: 1. Turun Urheiluliitto, 2. Aqua Plus Triathlon ja 3. 4speed Triathlon Team. Lisäksi kilpailtiin seuraavissa SM-ikäsarjoissa; 18-29v, 30-34v, 35-39v, 40-44v, 45-49v, 50-54v, 55-59v, 60-64v, 65-69v, 70-74v ja 75v+. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Vantaa Triathlon tapahtuman tavoitteenahan on olla tapahtuma myös kaikille lajin harrastajille. Sarjoja ja matkoja tapahtumassa löytyykin jokaiselle – niin lapsille kuin aikuisille, aina ensikertalaisista kokeneisiin kisakävijöihin ja lajin kärkiurheilijoihin. Mukana oli tänäkin vuonna myös Special Triathlon –lähtö, joka kuuluu soveltavan urheilun piiriin ja se on tarkoitettu henkilöille, joilla on jokin vamma tai muu toiminnallinen häiriö. Tämä lähtö tutusti saikin erittäin positiivista vastaanottoa triathlon väeltä. Special- lähdön yhteyteen oli aikaisempien vuosien tapaan rakennettu oma kummi projekti ja kummi sekä urheilija kisasivat triathlonin yhdessä.  Toinen katsojien suosikki on aikuinen & lapsi lähtö, missä aikuinen & lapsi kisaavat yhdessä Triathlonin matkoilla 100m uinti, 3.5km pyöräily ja 1km juoksu. Tänä vuonna uutuuksina olivat Aquathlon (juoksu+uinti+juoksu) ja Duathlon (juoksu+pyöräily+juoksu) lähdöt.

Tapahtuman osallistujista nuorimmat riemukkaat lapset olivatkin esikouluikäisiä ja vanhimmat teräsmummot ja -vaarit jo yli 75-vuotiaita eläkeikäisiä! Tämä osoittaa, että triathlon on mitä parhainta liikuntaa koko perheelle.

 

Ensi vuonna Vantaalla kisataan 19-20.6.2021

T. TriForFun

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TriForFun uutiskirjeet

Heinäkuu 2. 2020

Heinäkuu 1. 2020

Toukokuu 2020

Maaliskuu 2020

Helmikuu 2020

Joulukuu 2019

Syyskuu 2019

Heinäkuu 2019

Kesäkuu 2019

© 2017 TriForFun, Triff Oy, Kalteentie 4 J, 00770 Helsinki

info@triforfun.fi
Marko Riitijoki 050 337 7537